Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Βγήκε το ζευγάρι του τελικού!

b9f4c68c89898b33eb7ffa7ccd7219ec_LΑσταμάτητος μοιάζει και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Πανερυθραϊκός, καθώς επικράτησε 2-1 του Ναυπακτιακού Αστέρα στην παράταση στο Κιάτο και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Εκεί η ομάδα της Ερυθραίας θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Κιβερίου, ο οποίος «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό τη Μ. Τετάρτη.

Στα αγωνιστικά, ο Πανερυθραϊκός ήταν καλύτερος και κατάφερε στο 23’ να προηγηθεί 1-0 με άπιαστο σουτ του Αδραχτά. Ο Ναυπακτιακός Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά στο 63’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μικελάτου, ο Χατζής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος του 90λεπτου και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί ο Πανερυθραϊκός είχε την υπεροχή και στο 99’ ο Αδραχτάς με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ χάθηκαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ. Στο 122’ ο Μικελάτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες της Ερυθραίας να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό.

Πανερυθραϊκός: Μολφέσης, Τριανταφύλλου (71’ Γλυνός), Γκριτζάς, Σαχσανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδραχτάς, Λάσκαρης, Τσίπρας (111’ Τζανόπουλος Ι.), Αντωνιάδης, Παπάζογλου (118’ Μίκος)

Ναυπακτιακός Αστέρας: Ανδριόπουλος, Καζανάς, Μπράνης, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος, Θανάσιος (85’ Καρτσακλής), Καραγιάννης, Γεωργακόπουλος (104’ Καλαβρουτζιώτης), Ψυχογιός, Μικελάτος, Σταυρακόπουλος (78’ Αδραχτάς)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected