Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Euro 2020 – Μόλις δύο πόλεις πληρούν τις προδιαγραφές!

ae88335f3899a701fd0011bbe0b19d76_LΣτο Λονδίνο ή το Μόναχο θα διεξαχθεί ο τελικός του Euro 2020, καθώς μόνο αυτές οι χώρες κατέθεσαν υποψηφιότητα για να φιλοξενήσουν τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αυτό ανακοίνωσε η UEFA, καθώς την Παρασκευή, 26 Απριλίου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την διεξαγωγή αγώνων των ομίλων και των επόμενων φάσεων της πρωτότυπης διοργάνωσης που έχει εμπνευστεί ο Μισέλ Πλατινί.

Με την διαδικασία υποβολής φακέλων να έχει ολοκληρωθεί, προκύπτει πως 19 μέλη εξέφρασαν επιθυμία να γίνουν μία από τις 13 χώρες που θα φιλοξενήσουν αγώνες των ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2020. Στη συνέχεια, υπάρχουν από ένα ματς που θα γίνει για τη φάση των «16» και ένα πακέτο για την ημιτελική φάση και τον τελικό της διοργάνωσης.

Τα μέλη που πήραν τελικά την έγκριση είναι: Αγγλία (Λονδίνο), Αζερμπαϊτζάν (Μπακού), Λευκορωσία (Μινσκ), Βέλγιο (Βρυξέλλες), Βουλγαρία (Σόφια), Δανία (Κοπεγχάγη), , Σκόπια, Γερμανία (Μόναχο), Ολλανδία (Άμστερνταμ), Ιρλανδία (Δουβλίνο), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Ρωσία (Αγία Πετρούπουλη), Σκωτία (Γλασκώβη), Ισπανία (Μπιλμπά), Σουηδία (Στοκχόλμη) και Ουαλία (Κάρντιφ).

Από αυτές μόνο η Αγγλία (Λονδίνο) και Γερμανία (Μόναχο) πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή αγώνων της ημιτελικής φάσης και του τελικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected