Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Στο τραπέζι το όνομα ενός παλιού γνώριμου!

1002843_644880405522216_113791340_nΠέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος για τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής και ο ΦΑΣ Νάουσα μπαίνει στην τελευταία κρίσιμη καμπή όσον αφορά την παραμονή αλλά και πρωτίστως, την ομαλοποίηση (όσο το δυνατόν) της κατάστασης που επικρατεί σε διοικητικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.

Η παραίτηση του Γιάννη Κερλίδη “τάραξε” τα νερά στο εσωτερικό της ομάδας και ανέδειξε για μία ακόμη φορά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ιστορικό σύλλογο της Ημαθίας. Για το λόγο αυτό, το Imathia Sports News επικοινώνησε με άνθρωπο της διοίκησης του ΦΑΣ, ο οποίος σε ερώτηση μας για το αύριο της ομάδας όσον αφορά την τεχνική ηγεσία, αναφέρθηκε σε ένα όνομα που αποτελεί “brand name” για τον κυανόλευκο σύλλογο.

Ο λόγος για τον προπονητή του Φίλιππου Μελίκης και παλαίμαχου παίκτη της ομάδας, Κώστα Παυλόπουλο (στη φωτ. με τον βοηθό του στον Φίλιππο, Αντώνη Δακόπουλο) ο οποίος τυγχάνει να διατηρεί οικογενειακές σχέσεις με τον εν λόγω παράγοντα και μάλιστα λίγη ώρα πριν είχαν την πρώτη κουβέντα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο 42χρονος τεχνικός δήλωσε κολακευμένος από την προσέγγιση της ομάδας που τίμησε με την παρουσία του ως ποδοσφαιριστής, εξέφρασε όμως τις επιφυλάξεις του κυρίως λόγω των υποχρεώσεων του με την Ακαδημία της Μελίκης. Το μέλος της διοίκησης του ΦΑΣ Νάουσα θα “ρίξει” το όνομα του στο τραπέζι της ερχόμενης συνέλευσης, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει και το όνομα του Φίλιππου Χατζηγεωργίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected