Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το pre game της 26ης αγωνιστικής

pre game a2

Μετά την διακοπή μίας εβδομάδας για την περίοδο του Πάσχα, οι 15 μονομάχοι του 3ου ομίλου μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που θα αναδείξει τόσο την ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο της στη Football League όσο και τις έξι που θα συνοδεύσουν τον Πυργετό στα τοπικά πρωταθλήματα των νομών τους. Η αυριανή 26η αγωνιστική παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον κυρίως στην ουρά, όπου πέντε είναι οι ομάδες που ερίζουν για τα δύο εισιτήρια που δίνουν την παραμονή στην κατηγορία. Ας δούμε το ρεπορτάζ των ομάδων, ένα 24ωρο πριν τις αναμετρήσεις :

ΑΟ Καρδίτσα – Λαμία : Θεωρητικά εύκολο έργο έχει η πρωτοπόρος Λαμία στην έδρα του υποβιβασμένου ΑΟ Καρδίτσας. Η ομάδα του Τίμου Καβακά, με πολύ κόσμο στο πλευρό της (αρκετά κοντινή η απόσταση που χωρίζει τις δύο πόλεις), θα επιδιώξει την 18η νίκη στο πρωτάθλημα που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, σε αντίθεση με τον ομόλογο του στον ΑΟΚ Σάκη Τίκα, που δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σεραφείμ Θυμιόπουλο και Δήμο Κωνσταντινίδη που θα απουσιάσουν λόγω καρτών.

Ας δούμε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του πρώτου γύρου :

LAMIASTARGR

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αμπελωνιακός : Τον μαθηματικά υποβιβασμένο Αμπελωνιακό υποδέχεται στην Νεοκαισάρεια ο Αχιλλέας, στην προσπάθεια του να διατηρήσει την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Λαμία αλλά και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης, που (κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτε στην Ελλάδα…) ίσως δώσει την άνοδο στη Football League. Οι δύο προπονητές είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζουν σε όλους τους παίκτες και αναμένεται ένα ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι από αμφότερες τις ομάδες.

ΑΟ Κύμης – Χαλκίδα : Το τοπικό ντέρμπι της Εύβοιας περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Ο ΑΟΚ βρίσκεται πλέον στο κυνήγι της 2ης θέσης ενώ ο ΑΟΧ παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία και μάλιστα στον αυριανό αγώνα είναι αναγκασμένη να ανέβει έναν…Γολγοθά, καθώς ο Παναγιώτης Τοκπασίδης καλείται να παρατάξει σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών από κάρτες. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Αλέξης Βαλκάνος, Άγγελος Γκιόκας, Νίκος Ευσταθίου, Δημήτρης Ντουμάνης, Θανάσης Τσατσαρώνης και Κώστας Καραμπάς, την ίδια ώρα που ο ομόλογος του Βαγγέλης Ντόβολης αντιμετωπίζει μόνο την απουσία του Δημήτρη Τσιάτσιου που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Μακρoχώρι – Τρίκαλα : Το πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στην Ημαθία, με την Ένωση και τον ΑΟΤ να έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους και να στοχεύουν πλέον στο καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους, ο Γιώργος Τζεϊρανίδης που συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Θεσσαλίας θα ταξιδέψει πλήρης στην Κεντρική Μακεδονία.

Στιγμιότυπα από τον πρώτο γύρο :


LAMIASTARGR

Λευκάδια – Δωτιέας Αγιάς : Δύσκολη έξοδο για την ομάδα της Θεσσαλίας, που η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, την έφερε και πάλι στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου θα ταξιδέψει στην Ημαθία και συγκεκριμένα στα Λευκάδια, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ που μοναδικό στόχο πλέον έχει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Απόντες από το αυριανό ματς οι Παναγιώτης Κατσίκης και Νίκος Γούτος που είναι τραυματίες για τους “ερυθρόλευκους”, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.

Αχιλλέας Δομοκού – Μαχητής Τερψιθέας : Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους “κυανόλευκους” της Θεσσαλίας, που παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά αν θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι της παραμονής. Η ομάδα του Νίκου Σταυροθεόδωρου θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στον ουσιαστικά υποβιβασμένο Αχιλλέα και παράλληλα επιθυμεί ήττα των Δωτιέα και ΑΟ Χαλκίς για να έρθει ακόμη πιο κοντά στον στόχο του. Στην προσπάθεια τους αυτή οι “κυανόλευκοι” της Τερψιθέας θα αγωνιστούν πλήρης στην Στερεά Ελλάδα, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Κώστα Κολομητρούση που θα παραταχθεί χωρίς τον Θωμά Μπαντή που είναι τιμωρημένος.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 26ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 17.00 (LIVE από το Imathia Sports News – μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Μακρoχώρι – Τρίκαλα  (1-0)

ΑΟ Καρδίτσα – Λαμία  (1-2)

Λευκάδια – Δωτιέας Αγιάς  (1-0)

ΑΟ Κύμης – Χαλκίδα  (2-1)

Πυργετός – ΦΑΣ Νάουσα  (0-6)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αμπελωνιακός  (2-1)

Αχιλλέας Δομοκού – Μαχητής Τερψιθέας  (1-3)

Ρεπό : Ρήγας Φεραίος

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected