Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Αυτοί είναι που έχουν παίξει τελικό! (vid)

b9b54412d7494d40dba862f75f6f0a68_LΜπορεί να είναι πρωτάρηδες σε τελικό Κυπέλλου στην Ελλάδα, όμως, 4 παίκτες του Παναθηναϊκού και 5 του ΠΑΟΚ έχουν κατακτήσει το τρόπαιο στο εξωτερικό και γνωρίζουν τα μυστικά της νίκης – Το Onsports σας παρουσιάζει τα πεπραγμένα των ξένων παικτών των δυο «μονομάχων»

Κανείς τους δεν έχει βρεθεί στο παρελθόν στη θέση που θα βρεθεί απόψε στο στάδιο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συγκρούονται με έπαθλο το Κύπελλο Ελλάδας και οι ξένοι ποδοσφαιριστές τους βρίσκονται στο επίκεντρο. Τόσο από την πλευρά των «πράσινων» όσο και από αυτή του «Δικέφαλου του Βορρά», υπάρχουν ξένοι παίκτες που έχουν κατακτήσει το Κύπελλο σε χώρες του εξωτερικού και ξέρουν τα… μυστικά της νίκης! Το Onsports σας παρουσιάζει τα… πεπραγμένα των ξένων παικτών των δυο «μονομάχων» του Κυπέλλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκόρντον Σίλντενφελντ

Ο Κροάτης στόπερ των «πράσινων» έχει 2 κατακτήσεις σε 2 τελικούς στο παρελθόν, με δυο διαφορετικές ομάδες. Τη σεζόν 2007-08 ο «Σίφο» έκανε το νταμπλ στην Κροατία με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη μοναδική σεζόν του στη μεγαλύτερη ομάδα της πατρίδας του. Τη σεζόν 2009-10 ο Σίλντενφελντ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Στουρμ Γκρατς, με την οποία πανηγύρισε επίσης το Κύπελλο, στην Αυστρία. Έχει 2 στα 2 σε τελικούς και πάει για το τρίτο Κύπελλο της καριέρας του.

Ντάνιελ Πράνιτς

Δυο τρόπαια Κυπέλλου έχει και ο Κροάτης μέσος του Παναθηναϊκού. Έφτασε δυο φορές σε τελικό Γερμανίας με τη Μπάγερν Μονάχου στο διάστημα που αγωνίστηκε στους Βαυαρούς, πανηγυρίζοντας μόνο τη μια φορά. Κατόπιν, πήγε στην Ολλανδία για χάρη της Χέρενφεν, με τη φανέλα της οποίας δοξάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας, οδηγώντας τον σύλλογο στην κατάκτηση του μοναδικού τρόπαιο στην ιστορία του, τη σεζόν 2008-09.

δείτε εδώ τη συνέχεια του άρθρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected