Football League

Αιγινιακός – “Ντοπάρισμα” με απίστευτο πριμ!

aiginiakos_8«Αν ανεβάσετε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, θα παραμείνετε όλοι στο ρόστερ, με διπλές αποδοχές σε σχέση με τα υπάρχοντα συμβόλαια!» Τάδε έφη σήμερα ο πρόεδρος των κυανόλευκων, απογειώνοντας το κλίμα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου…

«Χρυσώνουν» την άνοδο οι ιθύνοντες του Αιγινιακού, δίνοντας ένα πρωτότυπο και «τρελό» πριμ-μαμούθ, για παρουσία του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ομάδας της Πιερίας, Γιώργος Καρανικόλας, σε συνεννόηση με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Νιώπα και τα άλλα μέλη της διοίκησης, έταξε σήμερα Τρίτη το… αμίμητο στους παίκτες: «Ανεβάστε εσείς την ομάδα και δε φεύγει κανείς! Θα μείνετε όλοι στη Σούπερ Λίγκα, με διπλά λεφτά στο συμβόλαιο από αυτά που συμφωνήσαμε φέτος!».

Το… μπαλάκι στους παίκτες του Κώστα Νικολαϊδη λοιπόν, που αναθάρρησαν μετά από τρία ματς χωρίς νίκη («πείραξε» κυρίως η εντός έδρας ισοπαλία με τα Ψαχνά και η ήττα στα Χανιά και όχι τόσο η εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή), ενώ η ψυχολογία ανέβηκε στα… ύψη πριν τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Γιάννης Παραλυκίδης».

dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected