Κατηγορίες
Αθλήματα

Φίλιππος Ρυθμική Γυμναστική – Με 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα μετάλλια ξεκινάει την αγωνιστική του χρονιά

Σε Διεθνή αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής στην Σίνδο παρευρέθηκαν τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας στης 26-27 Απριλίου. Τα κορίτσια ξεκίνησαν την αγωνιστική τους χρονιά δυνατά κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο αγώνας ξεκίνησε την πρώτη μέρα με τις πιο μικρές ηλικίες την κατηγορία προπαγκορασίδων τα παιδιά αυτά είναι μόλις 7-8 χρονών και βγαίνουν στο αγωνιστικό ταπί για πρώτη φορά. Συμμετείχαν οι αθλήτριες Αφένδρα Ευαγγελία και Φασίδου Πολυξένη κερδίζοντας το κοινό με τις ικανότητες τους. Στην κατηγορία των παγκορασίδων η Κιάτση Αικατερίνη κατέκτησε την 8η θέση στο σύνθετο ατομικό και στο ελεύθερο και την 6η θέση στην μπάλα και η Κιλίντζη Βαρβάρα κατέκτησε την 5η θέση στο στεφάνι.

Στην κατηγορία των Κορασίδων Α’χρονιάς τα κορίτσια συμμετείχαν σε 2 ομάδες στη πρώτη ομάδα η Δούμπη Ευφημία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις κορίνες. Στην Β ομάδα η Σπανού Ελένη κατέκτησε το χρυσό  μετάλλιο στις κορίνες και την 6η θέση στο ελεύθερο,την 6η θέση στην μπάλα και την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, η Κατσούρα Ανδριάνα ήταν 5η στο σύνθετο ατομικό και 8η στην μπάλα και κατέκτησε Χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι, Η Τραψιώτη Ευαγγελία πήρε την 3η θέση στις κορίνες κερδίζοντας και αυτή το χάλκινο μετάλλιο. Την δεύτερη μέρα αγωνίστηκαν οι Κορασίδες Β χρονιάς η Πινακούδη Ροδόπη βγήκε 3η στο σύνθετο ατομικό και το χάλκινο μετάλλιο, πήρε το χρυσό μετάλλιο στο στεφάνι και την 6η θέση στην μπάλα. Η Καγκελίδου Νίνα Κωνσταντίνα κατέκτησε την 2η θέση παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο στις κορίνες και την 7η θέση στο σύνθετο ατιμικό.

Οι προπονήτριες τους Χαβιαροπούλου Αργυρώ και Μωυσιάδου Κατερίνα δήλωσαν: <<Είμαστε ευχαριστημένες από την πρώτη εμφάνιση των παιδιών μας στον αγώνα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας με δουλειά και υπομονή θα καταφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που αγωνίζονται καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες και δίνουν ότι καλύτερο μπορούν. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Τζιμπουλα Δέσποινα και την Παυλίδου Μαρία για την εθελοντική βοήθεια τους στους αγώνες.Είναι ωραίο τα παιδιά της ρυθμικής να μένουν σε αυτό το χώρο και να μεταδίδουν τις γνώσεις τους.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected