Κατηγορίες
Football League

Football League – Στο 23′ ο Ζούρκος, στο 80′ ο Παπατζίκος

7b59cc2c036d52e2237cb6b4a1cebd70_L

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αιγινιακός και Ολυμπιακός Βόλου στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Κατερίνη, καθώς παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες το 0-0 δεν άλλαξε μένοντας ως το τελικό σφύριγμα. Με τις δυο ομάδες να δείχνουν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, το ματς είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ελαφρώς πιο κινητικοί. Οι παίκτες του Παντελή πίεζαν την άμυνα του Αιγινιακού και στο 43’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπρέσκα βγήκε μόνος του απέναντι από τον Τόλιο αλλά το πλασέ του μπλόκαρε εύκολα ο δεύτερος.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν αντίθετη με ό,τι συνέβη στο πρώτο 45λεπτο, καθώς ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τους δυο γκολκίπερ να είναι κυρίως θεατές. Τα εκατέρωθεν λάθη ήταν το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ενδεικτικό είναι πως ουσιαστικά δεν υπήρξε καμία «καθαρή» φάση με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ, τον Αιγινιακό να φτάνει τους 9 βαθμούς και τον Ολυμπιακό Βόλου στους 11.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κωνσταντινίδης (23′ Ζούρκος), Φαμπίνιο, Λαζαρίδης, Μανζάνο (46′ Μπελόν), Γκέσιος (59′ Γεωργίου), Πέντα, Κουτσοσπύρος.

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός (46′ Ζέρης), Καρράς, Ρόκας, Πινδώνης, Μόνχε, Κριστόμπαλ (64′ Κατσίκης), Μπρέσκα, Ιωάννου (77′ Γκούρμα).

Φωστήρας – Χανιά  2-1

Ο Μουστόγιαννης αναδείχθηκε σε «χρυσή αλλαγή» για τον Φωστήρα στο εντός έδρας ματς με τα Χανιά, καθώς πέρασε στο ματς στο 67’ και στο 84’ πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του.

Ο «Φονέας» λοιπόν υποδέχτηκε για την 6η αγωνιστική τα Χανιά, με τους Κρητικούς να αιφνιδιάζουν την ομάδα του Ματάισεν και να ανοίγουν το σκορ στο 7’ με τον Λουκίνα να πλασάρει από κοντά τον Γιαννιώτη εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουσή του σε σουτ του Μαραγκουδάκη. Όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο επόμενο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκίνο από τον Καμπλιώνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σμυρλής που δεν αστόχησε κι έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια οι παίκτες του Σεροπιάν είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το ημίχρονο έληξε με το σκορ ισόπαλο.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, αλλά τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα, στο 84’ ο Σμυρλής έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Μουστόγιαννης από το ύψος του πέναλτι έκανε το δυνατό σουτ και νικώντας τον Θεοδωρόπουλο διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Φωστήρας (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Εμέκα (75′ Θ. Μπαστάνης), Τεγούσης (46′ Λεοντίου), Γκίνο, Γ. Μπαστάνης, Σμυρλής, Λύρας (67′ Μουστόγιαννης).

Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Τσατσαρής, Γκούμας (80′ Παπατζίκος), Καμπλιώνης, Βασιλόγιαννης (65′ Κοσταντίνοφ), Λουκίνας (74′ Βαλλιάνος), Πάγκαλος, Μαραγκουδάκης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected