Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Το pre game της 1ης αγωνιστικής των play off

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ  / SUPERLEAGUE / PANTHRAKIKOS - ATROMITOSΑτρόμητος – Παναθηναϊκός

Το πρώτο βήμα για να πετύχει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League καλείται να κάνει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι (17:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κυανόλευκοι» θα βασιστούν στην έδρα τους, όπως έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπου είχαν 12 νίκες και 5 ισοπαλίες. Το πρώτο ματς στους αγώνες κατάταξης ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στην μετέπειτα εξέλιξη των πλέι οφ.

Η φετινή ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι πιο έμπειρη, έχει νοοτροπία νικητή και τεράστια αυτοπεποίθηση για να πετύχει τον σκοπό της.

Η «δίψα» για διάκριση ξεχειλίζει στο Περιστέρι. Δεν πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να φορτώσει με υπερβολικό άγχος την ομάδα και να γυρίσει μπούμερανγκ.

Ο έμπειρος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Δημούτσος και Γκαρσία, με τους Ούμπιντες και Μπρίτο στα πλάγια. Ο Καραμάνος θα είναι πίσω από τον Παπαδόπουλο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκη, Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Φωτάκης και Φάμπιο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Θεολόγου και ο Φυτανίδης, ο οποίος ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

13b9ece3ec1550d9748ab4cd956c1d0a_LΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

Κομβικό μπορεί να θεωρηθεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των play offs της Super League, το απόγευμα της Τετάρτης (30/4) στις 19:15 (Onsports, Novasports 1).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ τα όσα έχουν συμβεί στο «στρατόπεδο» των «ασπρόμαυρων» τις τελευταίες μέρες έχουν βαρύνει κατά πολύ το κλίμα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το παιχνίδι με τους Αρκάδες είναι κομβικό για τους Θεσσαλονικείς, μια και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, ουδείς μπορεί να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι.

Αντίθετα, οι Πελοποννήσιοι ανεβαίνουν στην Τούμπα με στόχο να κάνουν την… ζημιά στους «ασπρόμαυρους» και να εκμεταλλευτούν το κακό κλίμα στον «Δικέφαλο», προκειμένου να ξεκινήσουν δυνατά την προσπάθειά τους στα play offs της Super League.

Χωρίς Σαλπιγγίδη και Κατσουράνη οι γηπεδούχοι

Εκτός αποστολής του «Δικέφαλου» για την πρεμιέρα με τους Αρκάδες έμειναν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κώστας Κατσουράνης έπειτα το «ντου» των οπαδών, ενώ παράλληλα εκτός είναι οι Κίτσιου και Λάζαρ λόγω τιμωρίας και ο τραυματίας Μαντούρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρας, Λίνο, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδης, Βούκιτς, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Χωρίς προβλήματα οι φιλοξενούμενοι

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα βρίσκεται ο Στάικος Βεργέτης στους Αρκάδες ενόψει της πρώτης «μάχης» στο… μίνι πρωτάθλημα της Super League.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Παπαχρήστος, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο, Χουάνμα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected