Κατηγορίες
Super League 1

Θανάσης Παπάζογλου – Αποκάλυψε πως αποχωρεί από το Ηράκλειο!

035706a3b4ef11b8028248355fdc2d3e_LΟ Θανάσης Παπάζογλου σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η θητεία στον ΟΦΗ έλαβε τέλος, δεν αποκάλυψε ωστόσο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο υψηλόσωμος επιθετικός στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑθλητικόMetropolis»:

«Έζησα δύο πολύ όμορφα χρόνια στον ΟΦΗ και είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα εδώ. Δεν σας κρύβω πως μετά την σημερινή προπόνηση, που θα είναι η τελευταία (έκανε τις δηλώσεις πριν τη σημερινή τελευταία προπόνηση της σεζόν), θα νιώσω κάποια συγκίνηση γιατί στον ΟΦΗ πέρασα τα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά χρόνια. Δεν ξέρω που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν, πάντως δεν θα συνεχίσω στον ΟΦΗ».

Για την έκτη θέση τη φετινή σεζόν:

«Ξεκινήσαμε δύσκολα τη χρονιά, αφού είχαμε μια καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και η προσαρμογή τους ήταν δύσκολη. Κάποια κακά αποτελέσματα μας έφεραν πολύ χαμηλά στην αρχή, ωστόσο, με την αλλαγή προπονητή βελτιώθηκαν τα πράγματα, γίναμε ομάδα και με δουλειά, επιμονή και υπομονή φτάσαμε στην έκτη θέση».

Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό:

«Μπορεί να μη εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε στον επαναληπτικό, ωστόσο, αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει εμείς στον τελικό».

Για την βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στον τελικό:

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ δεν βρήκε καθόλου τα πατήματά του στον αγώνα. Ίσως αν η κεφαλιά του Σαλπιγγίδη έμπαινε γκολ να ήταν καλύτερα τα πράγματα».

Για τα πλέι οφ που ξεκίνησαν σήμερα:

«Πρόκειται για τέσσερις ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο, είναι ισορροπημένη κατάσταση. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θεωρητικά ξεκινούν από θέση ισχύος, ωστόσο, όλα μπορούν να αλλάξουν, αφού η κατάσταση είναι ισορροπημένη».

Για το τί δεν του άρεσε από το φετινό πρωτάθλημα:

«Το κακό είναι πως δεν υπάρχει κόντρα για τον τίτλο. Είδαμε μονομαχία μέχρι το τελευταίο λεπτό για την παραμονή, αλλά όχι για τον τίτλο του πρωταθλητή, κάτι το οποίο είναι άσχημο».

Για τον λόγους που δεν τα πήγε καλά στον ΠΑΟΚ:

«Πήγα με τεράστια αγωνιστική αποχή στον ΠΑΟΚ. Ούτε στα φιλικά δεν έπαιζα. Ξαφνικά λόγω τραυματισμών βρέθηκα βασικός και από την στιγμή που δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι δεν καθιερώθηκα. Στον ΟΦΗ με βοήθησαν πολύ τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχα, κάτι που δεν συνέβη στον ΠΑΟΚ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected