Κατηγορίες
Αθλήματα

Κολύμβηση στην Ημαθία – Και εγένετο “Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”!

DSCN9793Μία νέα, εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν την κολύμβηση έχουν πλέον οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας αλλά και γενικότερα της Ημαθίας. Κι αυτό γιατί ο Αθλητικός ΣύλλογοςΜακεδόνες” αποκτά τη δική του υπόσταση, έχοντας στις τάξεις τους καταξιωμένες προπονήτριες, ειδικούς ψυχολόγους αλλά και ιδανικές εγκαταστάσεις, που σύμφωνα με το πλάνο των υπευθύνων, θα αποτελέσουν στο μέλλον πόλος έλξης για όλους.

DSCN2716

Στη χθεσινή παρουσίαση, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, το παρόν έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Φώτης Δημητριάδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Όλγα Μοσχοπούλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Απόστολος Ρεσινιώτης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κίμων Παράσχου και αρκετοί που θέλησαν να δουν από κοντά την παρουσίαση του νεοσύστατου συλλόγου.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του ΑΣ Μακεδόνες κ. Βασίλης Πλατσάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδέα ίδρυσης του κολυμβητικού συλλόγου ενώ εντυπωσιακά πραγματικά τα βιογραφικά των προπονητριών που εμφανίστηκαν στο βήμα, γεγονός που σχολιάστηκε άκρως θετικά από τους παρευρισκομένους. Ο λόγος για τις κ.κ. Αγγελίνα Κατερινάκη, Παναγιώτα Παράσχου και Σουλτάνα Μεσσαλά ενώ το λόγο πήρε και η ψυχολόγος κα Μαργαρίτα Καρπούζη, που ανέλυσε τις ευεργετικές ιδιότητες της κολύμβησης στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν μεταξύ άλλων και το βίντεο της μεγάλης επίδοσης του αθλητή της κολύμβησης, Τάσου Σαχπατζίδη, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, ανάμεσα δηλαδή στο πρώτο και δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής! Παρόν και ο προπονητής στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Μίλτος Χαλκιάς που ανέφερε την εξαιρετική προσπάθεια των “Μακεδόνων” αλλά και την πρωτοβουλία των ανθρώπων που αποτελούν τον Σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected