Κατηγορίες
Football League

Νίκη Βόλου – Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμού του Πάτση!

patsiss_610x400Το Δημόσιο δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για κακοδιαχείριση προηγούμενων διοικήσεων! Κόσμος και μέτοχοι καλούνται να δράσουν!

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου κάθε φορά που ξεπερνάει ένα εμπόδιο, βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγαλύτερο. Προσφυγές, χρέη προς τρίτους, υπέρογκα χρέη προς το δημόσιο λόγω κακής διαχείρισης της προ Πάτση εποχής, βγαίνουν στην επιφάνεια.

Τελευταίο εμπόδιο που καλείται η διοίκηση να αντιμετωπίσει, είναι η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Ανδρέα Πάτση, σύμφωνα με όσα τόνισε ο ίδιος, στη διάρκεια της συνέλευση των μετόχων, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Ανδρέας Πάτσης, αν και αναγνώρισε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, εμφανίστηκε βέβαιος πως ο κόσμος θα δώσει την απάντησή του, σ’ αυτές τις κινήσεις πανικού των αντιπάλων και θα αποδείξει για ακόμα μία φορά πως τίποτα φέτος δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στην επιστροφή της «βασίλισσας στο θρόνο της», όπως χαρακτηριστικά είπε. Παράλληλα, σκέφτεται να συγκαλέσει σύσκεψη των τοπικών φορέων (περιφερειάρχης, Δήγμαρχος Βόλου κλπ) και να τους παρουσιάσει τα προβλήματα της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτά την Παρασκευή, με σκοπό να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό ώστε η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα και συγκεντρωμένη προς τον μοναδικό στόχο που τέθηκε από την αρχή της χρονιάς και δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Εφόσον οι λογαριασμοί του μεγαλομετόχου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν λόγω της δέσμευσής τους, είναι λογικό να υπάρξει φρένο στις πληρωμές…

*goalpost

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected