Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League – Υπόθεση…Ιβηρικής ο τελικός!

dcf2f3f5c822c853fcb1110d4cec02c1_LΒραδιά-θρίλερ στα ημιτελικά του Europa League, με τη Σεβίλλη να σκοράρει και να προκρίνεται στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σε βάρος της Βαλένθια και τη Μπενφίκα να κρατάει το 0-0 στο Τορίνο και να επιστρέφει εκεί για τον τελικό της διοργάνωσης!

Τρομερά ματς έγιναν στους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Europa League με Μπενφίκα και Σεβίλλη να είναι οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στις 14 Μαΐου στον τελικό στο Τορίνο. Οι Λουζιτανοί έμειναν όρθιοι (0-0) κόντρα στη Γιουβέντους, σε ένα πολύ σκληρό ματς με αρκετές αποβολές, ένταση και νεύρα ακόμα κι ανάμεσα στους πάγκους των δυο ομάδων, και θα επιστρέψουν στο Τορίνο για να συμμετάσχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης. Αντίθετα, οι «μπιανκονέρι» έμειναν να κοιτάζουν τη χαμένη ευκαιρία της επιστροφής σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 11 χρόνια και θα δουν άλλη ομάδα να σηκώνει την κούπα μέσα στο σπίτι τους.

Αυτή, μπορεί να είναι και η Σεβίλλη, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει 3-0 από τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», κατάφερε να… ξεράνει τις «νυχτερίδες» στο 94’ και με το 3-1 να γνωρίσει μια από τις πιο γλυκές ήττες στην ιστορία της. Οι Αναδαλουσιάνοι επιστρέφουν στον τελικό της διοργάνωσης μετά το 2007, όταν και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο (όπως και το 2006), και θα αντιμετωπίσουν τη Μπενφίκα που πάει… αποδεκατισμένη μετά το ματς με τη «Γιούβε» στο οποίο τραυματίστηκαν και αποβλήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της…

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected