Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σωτήρης Αντωνίου : “Δύσκολο το ματς με Μακροχώρι”

10345069_1420005604935564_1405615511_nΤη μάχη του για παραμονή στη Γ’ Εθνική συνεχίζει ο Δωτιέας Αγιάς, που υποδέχεται την Κυριακή το Μακροχώρι.

Από προβλήματα τραυματισμών, θα απουσιάσει μόνο ο Γούτος, που έχει βγάλει τον νάρθηκα, ωστόσο είναι ακόμα με πατερίτσες και η χρονιά έχει τελειώσει για αυτόν.

Ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε τα εξής σχετικά με την αναμέτρηση: «Σίγουρα, πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, καθώς σε αυτό παίζεται η χρονιά. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και φυσικά θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, αφού αγωνιζόμαστε εντός έδρας. Πάντως εμείς, είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Όσον αφορά τον αντίπαλο μας, πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα, που δύσκολα θα υποβιβαστεί, αν και μαθηματικά υπάρχουν πιθανότητες. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο».

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βαλαώρας, Γκαλίτσιος, Καρλιάμπας, Κατσίκης, Λαμπρόπουλος, Λούγκος, Λώττας, Μάλτζαρης, Ντακούλας, Νταγιάντας, Πετρουζέλλης, Ριζούλης, Σιμούλης, Τσακάλι, Τσανάκας, Τσατσαλίδης, Τσιλούλης, Τσιρογιάννης και Χατζηλιάδης.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected