Κατηγορίες
Super League 1

Πανιώνιος – Τέλος ο “Αλενατόρε”

10170ed3557dca844b722b04414ff8f4_LΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος όπως έκανε γνωστό η ομάδα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει αυτή, προηγήθηκε συνάντηση του Έλληνα προπονητή με του Νίκο Ζαμάνη και τα άλλα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας της ομάδας στην οποία αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: 

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο. Μετά από συνάντηση που είχε ο καταξιωμένος τεχνικός, με τον κ. Νίκο Ζαμάνη και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας της ομάδας, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ευχαριστεί τον Νίκο Αναστόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα, σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Τα δεδομένα της επόμενης χρονιάς, όπου και υποχρεώνουν την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να κινηθεί με εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό. Ευχόμαστε στο μέλλον να είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να υποδεχτούμε τον Νίκο Αναστόπουλο και πάλι στην Πανιώνια Οικογένεια».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected