Κατηγορίες
Αθλήματα

Τελικός Κυπέλλου Γυναικών Χάντμπολ – Τα μέτρα τάξης για το ΔΑΚ “Βικέλας”

afisa_arta-paok

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας η σύσκεψη ασφαλείας ενόψει του 28ου τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών μεταξύ των ομάδων Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/5/2014 (16:00) στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.

Αποφασίστηκε η μη ελεύθερη είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά η είσοδος αυτών με προσκλήσεις αριθμημένες και σφραγισμένες από την Αστυνομία, ενώ θα υπάρξουν και διαπιστεύσεις σφραγισμένες από την ΟΧΕ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Θα γίνει αυστηρός έλεγχος στους φιλάθλους, ενώ δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο χωρίς πρόσκληση ή διαπίστευση. Επίσης δεν
θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Η Αστυνομία δια του εκπροσώπου της εξέφρασε την άποψη ότι ο αριθμός των θεατών πρέπει να ανταποκρίνεται στην πραγματική χωρητικότητα του γηπέδου για λόγους ασφαλείας. Ο ΠΑΟΚ δια του εκπροσώπου του δήλωσε ότι επιθυμεί την χορήγηση 300 προσκλήσεων. Δεν απέστειλε εκπρόσωπο η Αναγέννησης Άρτας, πλην όμως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Πρόεδρος της ομάδας ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση ότι προτίθεται να μετακινηθούν περί τα 60 άτομα.

Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Η ΟΧΕ ως διοργανώτρια αρχή θα εκδώσει 650 προσκλήσεις οι οποίες και θα διατεθούν ως ακολούθως:

ΠΑΟΚ: 300
Αναγέννηση Άρτας: 70
Επίσημοι: 50
Τοπικά Σωματεία- φίλαθλοι: 230

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν τις θέσεις στις κερκίδες του αριστερού τμήματος του γηπέδου. Στο κέντρο θα εισέλθουν οι επίσημοι, ενώ στο δεξιό τμήμα οι φίλαθλοι της Αναγέννησης Άρτας και οι αθλητές των τοπικών Σωματείων.

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο Διευθυντής Τάξης Α.Δ. Ημαθίας Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ, Ειδικός Γραμματέας κ. Δημήτριος Σταυρακάκης, ο παρατηρητής του αγώνα κ. Ευθύμης Βλάχος, η εκπρόσωπος του ΚΑΠΑ Βέροιας κ. Χριστίνα Γαϊτάνου, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ κ. Δημήτριος Χασεκίδης και ο επικεφαλής μέτρων Α.Δ κ. Ηλίας Μπόλος, καθώς και επιτελείς της Α.Δ. Ημαθίας.

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected