Γ Εθνική / Τοπικά

Περικλής Βελλίνης : “Τα πάντα εξαρτώνται από μας”

1978671_1378447312433637_1032481027_nΣυγκεντρωμένοι στον στόχο της ανόδου και στη διεύρυνση του αήττητου σερί είναι στον Αγροτικό Αστέρα, όπως τόνισε ο Περικλής Βελλίνης.

Ο νεαρός πρώην επιθετικός του Μακροχωρίου μίλησε στον σπουδαστή του τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Β. Ελλάδος Γιάννη Καλαϊτζίδη, για τη φετινή σεζόν και τους δικούς του στόχους. Αναλυτικά:

Άλλη μια νίκη η οποία διευρύνει το σερί σας. Που νομίζεις ότι οφείλεται αυτό;

«Από τον Αύγουστο δουλεύουμε καθημερινά μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Προπονούμαστε συνεχώς, πολύ σκληρά και ακούμε τον προπονητή. Έχουμε την αμέριστη υποστήριξή του, είμαστε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι σε κάθε ματς και έτσι κρατάμε αυτό το ρεκόρ».

Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και μέχρι στιγμής βρίσκεστε στην πρώτη θέση, με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Πανσερραϊκό. Πιστεύεις ότι μπορείτε να μείνετε εκεί μέχρι το τέλος;  

«Φυσικά και μπορούμε. Είναι στο χέρι μας. Το άγχος πρέπει να το έχει ο Πανσερραϊκός. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε και να κερδίσουμε αυτούς τους 3 αγώνες που έμειναν, οι οποίοι είναι σαν τελικοί για εμάς και αν μη τι άλλο, να κρατήσουμε αυτή την διαφορά και γιατί όχι και να την αυξήσουμε κιόλας».

Πως θα περιέγραφες το διάστημα που βρίσκεσαι στον Αστέρα;

«Για μένα είναι ανεπανάληπτο αυτό που ζω εδώ. Θέλω να είμαι όλη την ώρα στο γήπεδο, από το πρωί ως το βράδυ. Είναι η δεύτερη οικογένεια μου και όλοι εδώ είναι σαν αδέρφια μου. Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε εδώ. Δεν θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Και αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη, αλλά όλων των ανθρώπων της ομάδας».

Υπάρχουν κάποια στοιχεία σου που θέλεις να βελτιώσεις; Μπορείς να αναφέρεις μερικά από αυτά;

«Σίγουρα όλοι πρέπει να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία, αλλά εγώ πιστεύω πολλά παραπάνω για εμένα. Συναρμογή, τεχνική κατάρτιση, τελείωμα είναι στοιχεία που πρέπει να δουλέψω περισσότερο».

Ποιο είναι το ποιο σημαντικό πράγμα που έμαθες όλα τα χρόνια που ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και που φροντίζεις να το θυμάσαι;

«Έχω πάρει αρκετές συμβουλές γενικά αυτά τα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο. Γενικά να πιστεύω στον εαυτό μου, όπως πρέπει να κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής, και φροντίζω να μην παίρνουν τα μυαλά μου αέρα. Όταν ήμουν στον Άρη, είχα σκοράρει σε ένα παιχνίδι. Όταν «ξαναείδα» το παιχνίδι στο μυαλό μου μετά τον αγώνα, συνειδητοποίησα, ότι δεν είναι το γκολ αυτό που μετράει. Αυτό είναι κάτι που φροντίζω να έχω στο μυαλό μου».

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Να ανεβαίνω επίπεδο κάθε χρόνο. Έχω πολλά πράγματα  να βελτιώσω ακόμα. Και να συνεχίσω να παίζω για τον Αστέρα, αν αποφασίσουν να με κρατήσουν».

Τον κόσμο της ομάδας πως τον βλέπεις;

«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μας έχει αγκαλιάσει πραγματικά φέτος. Μας έχει ακολουθήσει μέχρι το Σουφλί και το Κόσμιο στην Κομοτηνή. Είναι πάντα δίπλα μας και το εισπράττουμε αυτό. Δεν περιμέναμε τέτοια υποστήριξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected