Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τσέλσι – “Γύρισε” το μυαλό του Αμπράμοβιτς με Μουρίνιο;

b4bed2f8f62ce88f15cf5a6eefd565a8_LΣοβαρές σκέψεις να απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Τσέλσι κάνει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, καθώς οι «μπλε» δεν κατέκτησαν κάποιον τίτλο φέτος.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της «Daily Mail», με τη δεύτερη θητεία του «Special One» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» να μην έχει μεγάλη διάρκεια. Έναν χρόνο μετά την επιστροφή του στην Τσέλσι, ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου δείχνει ιδιαίτερα δυσαρεστημένος. Κι αυτό γιατί η ομάδα δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο φέτος, δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ενώ ο Αμπράμοβιτς φέρεται να έχει κουραστεί από τον ίδιο τον Μουρίνιο και τη συμπεριφορά του στους παίκτες.

Γι’ αυτό άλλωστε, όπως τονίζει το ρεπορτάζ, φέτος ο Ρώσος μεγιστάνας έχει αραιώσει τις επισκέψεις του στο «Στάμφορντ Μπριτζ». «Η απουσία του ερμηνεύεται από κάποιους ως άλλη μια ένδειξη δυσαρέσκειας για το τι συμβαίνει φέτος στην Τσέλσι. Όταν διαταράχθηκε η σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτη του θητεία στην Τσέλσι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς απλώς σταμάτησε να πηγαίνει στα παιχνίδια. Όταν αποφάσισε ότι θα διώξει τον Κάρλο Αντσελότι, σταμάτησε και πάλι να πηγαίνει στο γήπεδο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected