Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Αυτή είναι η προεπιλογή για το Μουντιάλ

kolopΜπορεί η ανακοίνωση των “εκλεκτών” του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να έχει προαναγγελθεί για τις 19 Μαΐου, εντούτοις στο εξωτερικό… βιάζονται λίγο και προχωρούν στα 29 ονόματα που σύμφωνα με τους ίδιους αποτελεί την προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η ιστοσελίδα “depor.pe” αναφέρεται στους παίκτες εκείνους που βρίσκονται στη λίστα του Πορτογάλου κόουτς για το μεγάλο ραντεβού τον άλλο μήνα στη χώρα του καφέ και της σάμπα, κάνοντας ειδική μνεία στον Κώστα Μήτρογλου.

Παράλληλα, γράφει ξεχωριστά για τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Χάρη Μαυρία, που δεν βρίσκονται μεταξύ των επιλογών του ομοσπονδιακού μας εκλέκτορα.

Από εκεί και πέρα, έρχεται και το σάιτ “ilsecoloxix.it” να γράψει ακριβώς τα ίδια ονόματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχοντας με μαύρο χρώμα τα ονόματα των διεθνών που αγωνίζονται στην γειτονική χώρα.

Ιδού ποιους αναφέρουν:

Τερματοφύλακες: Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Α. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανιάτης, Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Βύντρα (Λεβάντε), Τοροσίδης (Ρόμα)

Μέσοι: Τζιόλης (Καϊσέρισπορ), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Καραγκούνης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Τορίνο), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος και Κονέ (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Δ. Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ) και Γκέκας (Κόνιασπορ)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected