Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Τίτλος και υποβιβασμός κρίνονται στη Νάουσα!

DSC_3994

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της Γ Εθνικής και στον 3ο όμιλο η μάχη συνεχίζεται όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Άλλωστε, η κατάσταση στην κορυφή έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα αν η Λαμία επικρατήσει του ΦΑΣ Νάουσα στην μακεδονική πόλη, τότε κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Στην ουρά ωστόσο η κατάσταση παραμένει ρευστή, με τέσσερις ομάδες να βρίσκονται στη…δίνη του κυκλώνα. Σε πιο πλεονεκτική θέση βρίσκεται ο Δωτιέας Αγιάς που παρά το ρεπό στην αυριανή αγωνιστική, έχει τη δυνατότητα με τον Αμπελωνιακό στην τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος να εξασφαλίσει την παραμονή του. Στην πιο δυσμενή από την άλλη πλευρά θέση, είναι ο Μαχητής Τερψιθέας που παρά τον θρίαμβο στην Κύμη την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει δύο νίκες με ΑΟ Καρδίτσα (εντός) και Λαμία (εκτός) αλλά και συνδυασμός αποτελεσμάτων των Ρήγα Φεραίου και Νάουσας για να κερδίσει αυτός το πολυπόθητο εισιτήριο.

Η μεγάλη μάχη όμως γίνεται ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον ΦΑΣ Νάουσα, με τους πρώτους να έχουν το αβαντάζ λόγω των δεδομένων τριών βαθμών με τον Πυργετό αλλά και την βαθμολογική αδιαφορία του ΑΟ Κύμης την τελευταία αγωνιστική, τον οποίο αντιμετωπίζει στην Εύβοια. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου μόνο με το 2×2 έχει ελπίδες και εξυπακούεται πως περιμένει την γκέλα του Ρήγα στην Κύμη για να τερματίσει στην 8η θέση.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Αμπελωνιακού με το Μακροχώρι (οι φιλοξενούμενοι με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά τη σωτηρία) αλλά και η αναμέτρηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τον ΑΟ Κύμης, με τους γηπεδούχους να θέλουν τους τρεις βαθμούς και ταυτόχρονα την ήττα της Λαμίας στη Νάουσα για να πλησιάσουν στον έναν βαθμό από την κορυφή.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Τρίκαλα – ΑΟ Χαλκίς και Αχιλλέας Δομοκού – Λευκάδια, με τις ομάδες να έχουν ως στόχο πλέον την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 29ης εμβόλιμης αγωνιστικής (ΖΩΝΤΑΝΑ από το Imathia Sports News στις 17.00) :

Τρίκαλα – ΑΟ Χαλκίς

ΦΑΣ Νάουσα – Λαμία

Αμπελωνιακός – Μακρoχώρι

Μαχητής Τερψιθέας – ΑΟ Καρδίτσα

Αχιλλέας Δομοκού – Λευκάδια

Αχιλλεας Νεοκαισάρειας – ΑΟ Κύμης

Πυργετός – Ρήγας Φεραίος

Ρεπό : Δωτιέας Αγιάς

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected