Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Champions League – Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

1950b9d6f106f64968b681006d3a3869_LΟ Παναθηναϊκός τα κατάφερε και μετά από δυο χρόνια απουσίας επιστρέφει στα προκριματικά του Champions League καθώς εξασφάλισε την πρώτη θέση στα play off της Super League μια αγωνιστική πριν πέσει και τυπικά η αυλαία. Όλα δείχνουν, ωστόσο, με βάση κι αυτά που γίνονται στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πως το «τριφύλλι» θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων.

Οι 30.220 βαθμοί που έχουν οι «πράσινοι» δεν είναι αρκετοί για να ξεπεράσουν ομάδες με πολύ καλύτερη βαθμολογία από αυτούς και να τους ρίξουν στους ανίσχυρους. Το «τριφύλλι» θέλει να μπουν στον Γ’ προκριματικό οι Λοκομοτίβ Μόσχας, ΑΕΛ Λεμεσού και Σεντ Ετιέν από Ρωσία, Κύπρο και Γαλλία αντίστοιχα, αφού είναι ομάδες που είναι χαμηλότερα από αυτούς και έτσι θα μπουν οι «πράσινοι» στο γκρουπ των ισχυρών.

Αυτό, ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως η Γκρασχόπερς θα μπει ως 2η από την Ελβετία αλλά και η Μίντιλαντ λογικά από τη Δανία, ομάδες που είναι χαμηλότερα από το «τριφύλλι». Το αν θα συμβεί το… θαύμα και στις άλλες τρεις χώρες, ο Παναθηναϊκός θα το γνωρίζει από την αρχή.

Όπως φαίνεται, στον δρόμο του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρεθούν οι Λιλ, Μπεσίκτας, Μπριζ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ΑΠΟΕΛ. Οι συγκεκριμένοι αντίπαλοι μπορούν να αλλάξουν σε περίπτωση που συμβούν τα όσα αναφέραμε στα παραπάνω πρωταθλήματα.

Από εκεί και πέρα, αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να περάσει από τον Γ’ προκριματικό γύρο και βρεθεί στα play off του Champions League, τότε θα έχει να αντιμετωπίσει μια εκ των Άρσεναλ (112.949 βαθμοί), Πόρτο (105.426), Λεβερκούζεν (70.328) και Νάπολι (61.387) και θα αποφύγει μόνο την Αθλέτικ Μπιλμπάο που θα είναι μαζί του στους ανίσχυρους αν έχει περάσει από τη Ρωσία η Ζενίτ.

Οι (πιο) πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Λιλ
Μπεσίκτας
Μπριζ
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
ΑΠΟΕΛ

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected