Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπαρτσελόνα – Δεν “μάσησε” από τους μνηστήρες! (vid)

a153eba5b7d3edec36f509f523931e1c_L

Μια ζωή στην Μπαρτσελόνα θα περάσει ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2019

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει κατηγορηθεί φέτος ότι προσέχει τα πόδια του ούτως ώστε να είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την Εθνική Αργεντινής να διακριθεί στο προσεχές Μουντιάλ, αλλά αυτό δεν επηρέασε τους διοικούντες την Μπάρτσα οι οποίοι πρόσφεραν «γη και ύδωρ» στον 27χρονο άσο προκειμένου να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Οι «μπλαουγκράνα» λοιπόν ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Λιονέλ Μέσι, κόβοντας την… όρεξη στους επίδοξους μνηστήρες του.

Η σχετική ανακοίνωση της Μπάρτσα:

«Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Λιονέλ Μέσι. Οι υπογραφές θα μπουν τις επόμενες μέρες. Ο Αργεντινός παίκτης είναι ήδη ζωντανός θρύλος για την ομάδα, όντας πρώτος σκόρερ στην ιστορία της με 354 γκολ σε 424 εμφανίσεις. Μετρά πέντε σερί σεζόν στις οποίες έχει πετύχει 40+ γκολ και χρειάζεται οκτώ γκολ για να ξεπεράσει τον Τέλμο Θάρα ως πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ισπανικής λίγκας. Από το 2004, όταν έκανε ντεμπούτο, έχει κατακτήσει 21 τίτλους με την ομάδα: 6 πρωταθλήματα, 3 Champions League, 2 Κύπελλα, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε προσωπικό επίπεδο έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη κι έχει κατακτήσει τρεις φορές τη Χρυσή Μπάλα. Κι έπεται συνέχεια…».

Δείτε ένα βίντεο με τα κατορθώματα του Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

http://youtu.be/g3RcilxSodY

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected