Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος : “Τι είναι αυτά που κάνεις; Θα μου «κόψεις» το Μουντιάλ…”

pegasus_LARGE_t_1041_106272543Επεισόδιο στην προπόνηση της Μπολόνια την Παρασκευή (16/5) με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από συμπαίκτη του και αντέδρασε.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στα ιταλικά ΜΜΕ, ο Έλληνας διεθνής δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα στο οικογενειακό δίτερμα από τον συμπαίκτη του, Τσέζαρε Νατάλι. Αρχικά, αντέδρασε… Οι δυο τους αντάλλαξαν κάποια «γαλλικά» και εν συνεχεία πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων, προκειμένου να λήξει το επεισόδιο.

«Τι είναι αυτά που κάνεις; Θα μου «κόψεις» το Μουντιάλ!», ήταν μία από τις ατάκες του Λάζαρου προς τον συμπαίκτη του, στην οποία, βέβαια, συμπεριλαμβάνονταν και κάποια γαλλικά.

Την ίδια στιγμή, τα σενάρια περί του μέλλοντος των Χριστοδουλόπουλου-Κονέ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες…

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Παλέρμο επιχειρεί να αποκτήσει τους δυο παίκτες πακέτο… Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάουρο Ζαμπαρίνι μίλησε με την Μπολόνια που κατέστησε σαφές πως τους παραχωρεί, αρκεί να βάλει στα ταμεία της το ποσό των έξι εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, η Ουντινέζε παρακολουθεί τις εξελίξεις για τον Κονέ. Οι «φριουλάνι» θέλουν τον παίκτη και έχουν προτείνει συνιδιοκτησία στους «ροσομπλού» που θέλουν τέσσερα εκατ. ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected