Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Who is…Manos?

Sergios+Epo+Shoot+2

Και το όνομα αυτού, Μάνος Σέργιος… Ο Φερνάντο Σάντος επιφύλαξε την δική του έκπληξη την ημέρα της γνωστοποίησης των 23 “εκλεκτών” του ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, το οποίο ξεκινάει στις 12 Ιουνίου. Ο Πορτογάλος τεχνικός, κράτησε μια επιπλέον επιλογή ως άσο στο μανίκι του και είναι ο άγνωστος σε όλους 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Το Sport24.gr παρουσιάζει ορισμένα χρήσιμα στοιχεία για τον Μάνο Σέργιο, τον οποίον ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και μένει να δούμε αν τελικά θα δώσει το παρών στο μεγάλο ραντεβού στη χώρα του καφέ και της σάμπα.

Το who is who του Σέργιου

Ο Μάνος Σέργιος γεννήθηκε στις 5/2/1981 στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας από Βραζιλιάνους γονείς. Γρήγορα όμως οι γονείς του “για να νιώθουν σαν στη χώρα τους”, όπως λέει ο ίδιος, μετακόμισαν στο Ρίο.

Έχει σπουδάσει marketing και η βασική του δουλειά είναι υπάλληλος γραφείου. Ταυτόχρονα όμως αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής στην ΑΠΕ Αντιρρίου. Έχει παίξει και σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών της Βραζιλίας.

Ο Σέργιος έχει παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και αρκετές φορές ήταν από τους πρώτους σκόρερ, δείχνοντας τα εκτελεστικά του προσόντα και την επαφή του με τα δίχτυα. Έχει ύψος 1 μέτρο και 75 εκατοστά και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Κάποιοι μικροτραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν και τώρα ήρθε η κλήση στην Εθνική Ελλάδας.

Για πρώτη φορά σε ηλικία 33 ετών ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε στην προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ουδείς το περίμενε, αλλά ο Πορτογάλος κόουτς έκανε την έκπληξη, ποντάροντας στην εμπειρία του και στη γνώση της χώρας και της κατάστασης που επικρατεί εκεί.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected