Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μπαράζ ανόδου Γ Εθνική – Η άνοδος περνά από τους Γαλατάδες!

DSCN0180Μία ακόμη μεγάλη πρόκληση αντιμετωπίζει την Τετάρτη 21/5 ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ημαθίας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Ο “δικέφαλος” του νομού μας αντιμετωπίζει στις 17.00 τον πρωταθλητή Πέλλας, Ολυμπιακό Γαλατάδων και με νίκη κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Γ Εθνική. Ο μεγάλος φετινός στόχος είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ και αν επαναλάβει την απόδοση της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κιλκίς, τότε δύσκολα να βρει αντίσταση από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ποιος είναι ο Ολυμπιακός Γαλατάδων

Η ομάδα από τον γειτονικό νομό Πέλλης μετρά 60 χρόνια ιστορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με διαρκή παρουσία στη Δ’ Εθνική αλλά και παραγωγή πολλών ταλέντων που αργότερα μεταπήδησαν σε μεγαλύτερους συλλόγους, ο Ολυμπιακός Γαλατάδων επιστρέφει και πάλι σε υψηλό επίπεδο με στόχο την καθιέρωση. Το συγκρότημα του Δημήτρη Τομπάζη (πρώην προπονητή των Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ναυπακτιακού, Εθνικού Γιαννιτσών) τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας 62 βαθμούς έναντι 58 του Αλμωπού Αριδαίας. Στα μπαράζ που ακολούθησαν κατέκτησε την πρώτη θέση με 15 βαθμούς και πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, όπου το ξεκίνημα δεν είναι το ιδανικό για τους “ερυθρόλευκους” (1 ήττα και 1 ισοπαλία).

δείτε το ρόστερ της ομάδας και ένα εξαιρετικό video με την ιστορία του συλλόγου

1507585_10203831550334406_7170683138949648385_n

ΠΑΟΚ…έτοιμος για όλα!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Χέρσο την προηγούμενη Τετάρτη και το εμφατικό 1-4, έχει επιφέρει εξαιρετική ψυχολογία στις τάξεις του πρωταθλητή Ημαθίας και έχει δημιουργήσει θετικότατο κλίμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στους Γαλατάδες. Η ομάδα του Πασχάλη Μπρατάνη είναι καθ’ όλα έτοιμη για την αυριανή πρόκληση και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ρίχνεται στη μάχη με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη. Εντυπωσιακό αναμένεται το παρόν και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας ενώ την ίδια ώρα, ο Απόλλων Αρναίας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, με τους Ημαθιώτες να ελπίζουν σε ισοπαλία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση ενόψει του δεύτερου γύρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected