Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τι περιλαμβάνει το σημερινό μενού στους 6 ομίλους

2842814fdd6462bde68cd40e05c3c03f_LΟι τίτλοι τέλους πέφτουν σήμερα σε πέντε ομίλους της Γ’ Εθνικής, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην παραμονή, ενώ το φινάλε στον 5ο όμιλο θα καθυστερήσει λόγω… δικαστικών εκκρεμοτήτων. Αναλυτικά:

Στον 1ο όμιλο, ο Νέστος Χρυσούπολης θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ο Κιλκισιακός κοντράρεται με τον ΠΑΟ Κοσμίου. Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου φιλοξενεί το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου. Τα Μουδανιά αντιμετωπίζουν τον Πανσερραϊκό, ενώ η Δόξα Πετρούσας αγωνίζεται με τον Άρη Ακροποτάμου. Ο Μακεδονικός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Διγενή Λακκώματος, ενώ ο Ηρακλής Αμπελοκήπων και Εθνικός Αγιονερίου παίζουν σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 2ο όμιλο, η χρονιά για την ΑΕΛ ολοκληρώνεται εκτός έδρας στο παιχνίδι με τον Κάστορα, ενώ η Δόξα Πενταλόφου θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς με τον Όλυμπο Κέρκυρας. Η Δόξα Κρανούλας φιλοξενεί τον Πυρσό Γρεβενών, ενώ η Καστοριά χρειάζεται μόνο τη νίκη στο Κορδελιό απέναντι στον Οδυσσέα. Η Κοζάνη υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ ο Οικονόμος Τσαρισάνης κοντράρεται με τον Θεσπρωτό.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 3ο όμιλο, η Λαμία υποδέχεται τον Μαχητή Τερψιθέας, που θέλει βαθμούς για την παραμονή του, όπως και ο Ρήγας Φεραίος που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύμη. Η Χαλκίδα φιλοξενεί τη Νάουσα, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς κοντράρεται με τον Αμπελωνιακό. Το Μακροχώρι αγωνίζεται με τον Αχιλλέα Δομοκού, ενώ ο ΑΟ Καρδίτσας μάχεται με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 4ο όμιλο, σε ντέρμπι παραμονής έχει εξελιχθεί το ΠΑΟ Βάρδας-Κόρινθος, ενώ ο Ατρόμητος Αχαΐας χρειάζεται νίκη κόντρα στον Παναργειακό για να ελπίζει. Ο Παναρκαδικός υποδέχεται την Αχαΐκή, ενώ ο ΠΦΟ Πανόπουλου κοντράρεται με τον Άρη Αιτωλικού. Ο Εθνικός Σαγέικων φιλοξενεί την Καλαμάτα, ενώ ο Πανναυπλιακός μάχεται με την πρωταθλήτρια ΑΕ Ερμιονίδας. Το Μεσολόγγι αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ τέλος Μεσσηνιακός και Δόξα Μανωλάδας αποχαιρετούν τη σεζόν με ένα αδιάφορο ματς.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

Στον 6ο όμιλο, η ΑΕΚ αποχαιρετά τη Γ’ Εθνική σε ένα παιχνίδι-γιορτή με τον Πανναξιακό, ενώ η Τριγλία Ραφήνας υποδέχεται τον Ηλυσιακό. Ο Μανδραϊκός θέλει «τρίποντο» παραμονής εκτός έδρας με τον Περαμαϊκό, ενώ ελάχιστες ελπίδες διατηρεί η Θύελλα που κοντράρεται με το Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Ο Ηρόδοτος φιλοξενεί τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ενώ ο ΑΟΑΝ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Βάρης. Τέλος, η Κηφισιά θέλει να αποχαιρετίσει τη χρονιά με νίκη απέναντι στο Περιστέρι.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected