Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Ο Ισπανικός εμφύλιος σε…πορτογαλικό έδαφος!

6dd04ad0a7616d2c6d80c1393bcb1530_LΥπόθεση Μαδρίτης ο σημερινός τελικός του Champions League όπου η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη συντοπίτισσα Ατλέτικο με μοναδικό στόχο να φτάσει στις δέκα κατακτήσεις Champions League

Σε… ψύχωση έχει εξελιχθεί στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης το ενδεχόμενο να κατακτήσει τον δέκατό της τίτλο στο Champions League. Η «βασίλισσα» το 2002 με το απίστευτο γκολ του Ζινεντίν Ζιντάν, κατακτούσε τον ένατό της τίτλο, ωστόσο από τότε, ποτέ της δεν κατάφερε να βρεθεί σε τελικό της διοργάνωσης.

Φέτος, έχει τεράστια ευκαιρία να… ράψει το δέκατό της αστέρι καθώς απέναντί της θα βρει μία ομάδα, με αρκετές φορές χαμηλότερο μπάτζετ και ξεκινάει από θέση οδηγού για να φτάσει στον τίτλο.

Από την πλευρά της η Ατλέτικο, ποτέ στο παρελθόν δεν μπόρεσε να κατακτήσει μία τόσο σημαντική διοργάνωση και πηγαίνει ως άπειρη να ολοκληρώσει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του θεσμού.

Οι δύο ομάδες βέβαια, θα παραταχθούν με αρκετά προβλήματα και αρκετά ερωτηματικά. Δεδομένη είναι η απουσία του Τσάμπι Αλόνσο από τη «βασίλισσα» λόγω τιμωρίας. Κατά τα άλλα, από πρόβλημα τραυματισμού προέρχονται οι Πέπε, Μπενζεμά και Ρονάλντο, ωστόσο όλοι τους αναμένεται να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα, καθώς προπονήθηκαν κανονικά.

 Κατά τα άλλα, από την πλευρά της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Αρντά Τουράν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, με τον Ντιέγκο Κόστα να ξεπερνάει κάθε προσδοκία και να προπονείται χθες, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να συγκεντρώνει πλέον αρκετές πιθανότητες.

Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Καρβαλιάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Ιγιαραμέντι, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο, Τουράν, Γκαρσία, Κόκε, Ντιέγκο Κόστα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected