Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Άρχισε η…εκκαθάριση!

papadopoulos_12Αποχώρησε μετά τη λήξη του πρωταθλήματος από την Κοζάνη ο προπονητής Βασίλης Παπαδόπουλος και ο βοηθός του Πάρης Δουλγερίδης. Το τεχνικό δίδυμο των ερυθρόλευκων συνέβαλε σε μεγάλο ποσοστό στη βαθμολογική αντεπίθεση, πριν έρθει η… κοιλιά των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά δεν μπόρεσε να παραμείνει άλλο με δύσκολες συνθήκες, ενώ και η διοίκηση του Αγάπιου Γαβριηλίδη φαίνεται ότι αναζητά πλέον κάτι άλλο για τον πάγκο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι απερχόμενοι προπονητές δεν είχαν καν… αποχαιρετιστήρια επαφή για το καλοκαίρι με τη διοίκηση, δείγμα της δύσκολης κατάστασης και της έλλειψης ενδιαφέροντος που παρατηρείται, χωρίς να αποκλείεται μελλοντική επαναπροσέγγιση αν «στρώσει» η κατάσταση, αφού ο Παπαδόπουλος προπονητικά συνδέθηκε με τους Κοζανίτες.

Τις επόμενες μέρες ο Γαβριηλίδης αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για τις προθέσεις του, ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Είτε με συνέντευξη Τύπου, αν όντως παραμείνει όπως επιθυμεί στα κοινά της ομάδας, είτε με σύγκληση γενικής συνέλευσης, αν υποκύψει στις πιέσεις για αποχώρηση και τις γκρίνιες μεγάλης μερίδας του κόσμου, ανοίγοντας το δρόμο για κάτι άλλο διοικητικά.

Την ίδια στιγμή, παρελθόν από την Κοζάνη αποτελεί ο μεσοαμυντικός Μπράνι Βασίλιεβιτς, που πήρε την ελευθέρας του και ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Σερβίας. Παράλληλα, πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στην ηλικία των 39 ο… αειθαλής και «γυρολόγος» επιθετικός, Γιάννης Προβίδας. Ο έμπειρος φορ, που ταλαιπωρήθηκε φέτος από πολλούς τραυματισμούς, αναμένεται να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και ενδέχεται να ασχοληθεί με την προπονητική.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected