Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Ο σκηνοθετημένος πανηγυρισμός του Ρονάλντο! (vid)

roniΤο… σταριλίκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στον τελικό του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν είχε όριο. Ένα πανοραμικό video από το “Εστάντιο ντα Λουζ” μαρτυρά πως ο Πορτογάλος της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των “μερένγκες” που δεν πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του το γκολ της ισοφάρισης του Σέρχιο Ράμος στο 93ο λεπτό.

Το μόνο που έκανε (στο πιο σημαντικό γκολ του τελικού) ήταν να σπεύσει προς την εστία, να πάρει την μπάλα, να την πετάξει μακριά και μετά να γυρίσει αργά-αργά προς τη σέντρα, ενώ όλη η υπόλοιπη Ρεάλ είχε πέσει πάνω στον Ράμος δίπλα από το σημαιάκι του κόρνερ.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός τον συλλαμβάνει να μην πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του. Στον ημιτελικό με την Μπάγερν στο “Μπερναμπέου”, οι παίκτες της Ρεάλ πανηγύριζαν όλοι μαζί το γκολ του Μπενζεμά, εκτός από έναν. Ποιον; Μα φυσικά τον Πορτογάλο, ο οποίος προτίμησε να δέσει τα κορδόνια του, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παρακάτω.

 

Επιστρέφοντας στα του τελικού, κι ενώ βρισκόμασταν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με το σκορ στο 3-1 υπέρ της Ρεάλ, ο Ρονάλντο πέτυχε το 4-1 με πέναλτι και ξέσπασε, λες και είχε πετύχει το μοναδικό γκολ του αγώνα, το οποίο χάριζε τη νίκη στην ομάδα του.

Κι όμως, υπάρχει εξήγηση για τον έντονο τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “El Confidencial”, ο ημίγυμνος πανηγυρισμός του ήταν σκηνοθετημένος. Συγκεκριμένα, τους επόμενους μήνες κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία “Ronaldo, the movie” και είχε προβλεφθεί, σε περίπτωση που πετύχαινε γκολ στον τελικό, να κατευθυνθεί προς μία συγκεκριμένη κάμερα και να πανηγυρίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο, ώστε το συγκεκριμένο πλάνο να χρησιμοποιηθεί στην ταινία.

Γι’ αυτό, αυτό το -διαδικαστικού χαρακτήρα- γκολ πανηγυρίστηκε με τέτοιο στόμφο από τον Ρονάλντο, ο οποίος αποφάσισε να μας δείξει τα μούσκουλα και τους κοιλιακούς του.

http://youtu.be/X9I87jSNoJQ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected