3o EM-DA Futsal Cup – Δύο κομβικά παιχνίδια σήμερα (28/5)

DSCN9505Προτελευταία μέρα η σημερινή για την πρώτη φάση των ομίλων και η αγωνία κορυφώνεται όσον αφορά τις ομάδες που θα προκριθούν απευθείας στη νοκ άουτ φάση των 16 αλλά και το ποιες θα αγωνιστούν στο διήμερο των μπαράζ την Παρασκευή 30 και Σάββατο 31 Μαϊου για την ανάδειξη της 16ης ομάδας που θα πλαισιώσει τις υπόλοιπες στον επόμενο γύρο.

Στο σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται δύο αναμετρήσεις για τους ομίλους A και H, που κρίνουν τόσο την πρωτιά όσο και τις θέσεις των ομάδων στην Ειδική Βαθμολογία των 2ων και 3ων. Για το Group A οι κάτοχοι του περσινού τροπαίου από το καφενείο “Το Στέκι” στη Βέροια αγωνίζονται με αντίπαλο το Αρτοποιείο “Furnus” από το Αιγίνιο Πιερίας, σε μία αναμέτρηση με ξεχωριστά στοιχεία. Οι τυπικά γηπεδούχοι εκτός της νίκης επιθυμούν και διαφορά μεγαλύτερη των 14 γκολ(!) ώστε να “”κλέψουν” την 1η θέση από το καφέ “Mexx” από το Γιαννακοχώρι. Αν δεν συμβεί αυτό, το “Στέκι” καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και προκρίνεται οριστικά ως δεύτερο και δεν θα συμμετάσχει στα μπαράζ λόγω συντελεστή (7 βαθμοί).

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα από το γειτονικό Αιγίνιο με νίκη περνά στη δεύτερη θέση και προκρίνεται στην επόμενη φάση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας καταλαμβάνει την 3η θέση και για την πρόκριση στα μπαράζ θα πρέπει να περιμένει την Πέμπτη 29/5 όταν και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των ομίλων. Η ήττα ωστόσο είναι καταδικαστική καθώς ο αρνητικός συντελεστής τερμάτων (-4) την οδηγεί στον αποκλεισμό.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (21.00) “Tzimos Service” και κρεοπωλείο “Ο Ηλίας” ερίζουν για μία θέση στον…ήλιο! Οι τυπικά φιλοξενούμενοι από τη Βέροια προηγούνται στον όμιλο Η με 9 βαθμούς και με νίκη ή ισοπαλία σήμερα “κλειδώνουν” την πρώτη θέση. Από την άλλη, η ομάδα από τη Μελίκη θέλει μόνο νίκη για την απευθείας πρόκριση ωστόσο με κάθε άλλο αποτέλεσμα πρέπει να βγάλουν τα…κομπιουτεράκια καθώς ακολουθεί και το παιχνίδι ανάμεσα στο “Kairo Image Bar” από το Κλειδί και του Bar “La Notte” από τη Μελίκη, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει την τελική κατάταξη των ομάδων. Το εντυπωσιακό στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι κάθε γκολ μετράει, κυρίως για τους τυπικά γηπεδούχους, καθώς “Ο Ηλίας” ακόμη κι αν ηττηθεί η συγκομιδή των 6 βαθμών (αφαιρείται η νίκη με την τελευταία ομάδα στην Ειδική Βαθμολογία) περνά ως δεύτερος στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 17ης μέρας του Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού :

21.00  Συνεργείο «Tzimos Service» – Κρεοπωλείο «Ο Ηλίας» Βέροια (Group Η)

22.00 Καφενείο «Το Στέκι» Βέροια – Αρτοποιείο «Furnus» Αιγίνιο  (Group Α)

δείτε εδώ τις βαθμολογίες, εδώ τους σκόρερς και τις κάρτες και εδώ το πρόγραμμα της εβδομάδας

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected