Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Βέροια – Ο νέος προπονητής και ο νέος τεχνικός διευθυντής

bc0f4be6bc4128241cb6ddd22152d2f5_LΜετά την ανακοίνωση του τεχνικού διευθυντή, η Βέροια ανακοίνωσε και τον νέο της προπονητή, που είναι ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο.

Ο 51χρονος Ισπανός τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας του Βορρά», εφαρμόζοντας το ισπανικό μοντέλο που ήθελε η διοίκηση. Ο Γκρανέρο αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, εργάστηκε ως προπονητής σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος στην Ισπανία, ενώ το 2000 ήταν βοηθός στη Λεβάντε, πριν γίνει πρώτος προπονητής. Στη συνέχεια δούλεψε στις Έρκουλες, Αλικάντε, Πονφεραντίνα, Αλαβές, ενώ τελευταία κάθισε στον πάγκο της Οβιέδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Jose Carlos Granero”.

5c1498bb1e16a7e048490b1042282a1c_L

Ο Κίκε Ερνάντεθ πιάνει δουλειά στη Βέροια, όχι όμως ως προπονητής, αλλά ως τεχνικός διευθυντής. Ο Ισπανός τεχνικός θα αναλάβει να εφαρμόσει το ισπανικό μοντέλο στη «Βασίλισσα του Βορρά», με στόχο η ομάδα να παρουσιάσει ένα διαφορετικό και πιο βελτιωμένο πρόσωπο τη νέα σεζόν. Στην Ελλάδα ο Ερνάντεθ έχει εργαστεί σε Λεβαδειακό και Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Quique Hernandez ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας”.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected