Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων Ποδοσφαίρου – Δεν τα κατάφερε με Πορτογαλία

d38ffe397b7b16c8db84bab712a3ebfb_LΔεν ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19 η Ελλάδα, που ηττήθηκε 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας.

Δύσκολο γίνεται το έργο της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας κάτω των 19 για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αυτό γιατί στην πρεμιέρα της για την Elite Round, γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Πορτογαλία και πλέον θέλει νίκες απέναντι σε Ουαλία και Βέλγιο, θέλοντας ταυτόχρονα και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έκανε καλή εμφάνιση, ωστόσο μένοντας με εννέα παίκτες λύγισε στο τελευταίο τέταρτο, δεχόμενο τρία τέρματα. Στο 62΄ο  επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κουλούρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 78’ ο Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ για τους Ίβηρες.

Όλα, τελείωσαν στο 86΄ όταν ο Νούνο Σάντος που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το 2-0. Στο 90’ ήταν η σειρά του Βλάχου να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη, με τον Αντρέ Σίλβα να εκμεταλλεύεται το πέναλτι και να «γράφει» το τελικό 3-0.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Τιάγκο Σα, Ρεμπόσο, Μασάδο, Ράφαελ, Ποντστάφσκι, Ράμος (75’ Σάντος), Λόπες, Ντουάρτε, Ιντίμα (46’ Αντρέ Σίλβα), Ροντρίγκεζ (87’ Γκούζο), Μάρτινς.
ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Πολήμος (35’ Μήλιος), Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος (67’ Τζανουλίνος), Δώνης, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Φούντας, Κρητικός (56’ Ρούσσος).

*epo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected