3o EM-DA Futsal Cup – Τα ζευγάρια των ημιτελικών των μπαράζ και η κλήρωση των νοκ-άουτ

DSCN9576Άλλη…γλύκα έχουν τα νοκ άουτ παιχνίδια κι αυτό το διαπίστωσαν οι αρκετοί φίλαθλοι που έδωσαν σήμερα το παρόν στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου. Ειδικά η αναμέτρηση ανάμεσα στο Καφέ “Κάστρο” από τη Βεργίνα και το Καφέ “Σπιρτόκουτο” από τη Βέροια ήταν εξαιρετικά δραματική και κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Η αγωνία…χτύπησε κόκκινο στα τελευταία λεπτά και είναι απόλυτα σίγουρο πως τέτοιες εικόνες θα δούμε πολλές στα νοκ-άουτ μέχρι τον τελικό της 10ης Ιουνίου.

Στα τέσσερα παιχνίδια της πρώτης φάσης των μπαράζ για τη 16η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ, σημειώθηκαν πολλά όμορφα γκολ ενώ μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν και οι τερματοφύλακες που πραγματοποίησαν ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις. Την πρόκριση στους αυριανούς ημιτελικούς πήραν κατά σειρά οι “Vrettos Recycling“, Καφέ “Σπιρτόκουτο“, “Kairo Image Bar” και “X Net” Internet Station.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η “Vrettos Recycling” από την Αλεξάνδρεια επιβλήθηκαν με το ευρύ 6-0 του “Κλειδαράς” από τη Βέροια και θα αντιμετωπίσουν αύριο στα ημιτελικά το Καφέ “Σπιρτόκουτο”. Οι “πορτοκαλί”, σε ένα ματς γκραν-γκινιόλ προκρίθηκαν στα πέναλτι επί του Καφέ “Κάστρο” της Βεργίνας, σε μία διαδικασία που πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες Ξανθόπουλος και Δημόπουλος. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τους “μωβ” μάλιστα να προηγούνται στην αρχή με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ρούτσι και αυτογκόλ. Η ισοφάριση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ των Αλμπανίδη και Αναστάση ενώ στο τέλος χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες εκατέρωθεν για να κριθεί η αναμέτρηση στην κανονική διάρκεια της.

Στις 20.30 αναμετρήθηκαν το “Kairo Image Bar” από το Κλειδί με τα Ζαχαροπλαστεία “Παγούρας“, σε ένα ματς που στα 30 λεπτά του είχε 12 γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και εντυπωσιακές φάσεις. Πιο ψύχραιμοι στο τέλος οι “μαύροι” από το Κλειδί και με δύο τέρματα του Θεοδόση Περηφανόπουλου στο τέλος πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν το “X Net” Internet Station από τη Βέροια.

Οι “πορτοκαλί” από τον πεζόδρομο της Κοντογεωργάκη επικράτησαν στο…γειτονικό ντέρμπι του Sports Cafe “A.F.U.“, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. Η πρόκριση κρίθηκε στα πρώτα 15 λεπτά όταν και το “X Net” προηγήθηκε με 3-0 και στη συνέχεια ηρέμησε το παιχνίδι κερδίζοντας στο τέλος με σκορ 5-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης των μπαράζ και οι σκόρερς :

«Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια – «Ο Κλειδαράς» Βέροια  6-0 (9′-13′ Βρεττός Κ., 12’17’ Πετρίδης, 25′ Ζωγράφος, 29′ Αναστάσης)

19.45 Καφέ «Κάστρο» Βεργίνα – Καφέ «Σπιρτόκουτο» Βέροια  2-2, 1-2 πεν (5′ Ρούτσι, 13′ αυτογκόλ / 14′ Αλμπανίδης, 19′ Αναστάσης)

20.30 Ζαχαροπλαστεία «Παγούρας» – «Kairo Image Bar» Κλειδί  5-7 (2′ Μουρατίδης, 15′-19′ Καϊογλίδης, 22′-24′ Χαρίσης / 6′ Βαρδαλής, 8′-28′-30′ Περηφανόπουλος, 23′ Καλυβιώτης, 24′-25′ Κιρκιλιανίδης)

21.15 «X Net» Internet Station Βέροια – Sports Cafe «A.F.U.» Βέροια  5-2 (10′ Καλφούντζος, 13′-21′ Πατσιαβούρας, 14′ Φασίδης, 26′ Κοτζαχρήστος / 26′ Κακαβέλας, 28′ Ζούρας)

Κίτρινες κάρτες : 8′ Κοτζαχρήστος, 8′ Μέντι

Η αυριανή κλήρωση για τα νοκ άουτ

Σημειώνουμε πως αύριο Σάββατο 31/5, αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού των μπαράζ, θα διενεργηθεί η κλήρωση των νοκ-άουτ φάσεων του Τουρνουά μέχρι τον τελικό. Οι ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους ως τα ημιτελικά, ενώ θυμίζουμε πως στην επόμενη φάση (16) δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες που είχαν βρεθεί μαζί στους ομίλους. Όσοι από τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία το επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν στη διαδικασία η οποία ωστόσο θα βιντεοσκοπηθεί και θα δημοσιευτεί στο Imathia Sports News.

δείτε εδώ το πρόγραμμα των ημιτελικών των μπαράζ και εδώ τους σκόρερς της διοργάνωσης

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected