Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

3o EM-DA Futsal Cup – Οι 16 καλύτερες ομάδες του Τουρνουά στην τελική ευθεία!

DSCN9634

Ξεκινά σήμερα η πέμπτη εβδομάδα του 3ου EM-DA Futsal Cup και οι ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για τον Μεγάλο Τελικό της 10ης Ιουνίου (21.45). Οι 16 ομάδες – επιχειρήσεις αγωνίζονται σήμερα (2/6) και αύριο (3/6) στην πρώτη φάση των νοκ άουτ αγώνων, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 5/6. Ας δούμε τα 5 ματς που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και τι ισχύει σχετικά με τη διάρκεια των αγώνων (όλα τα ματς ξεκινούν με 15 λεπτά καθυστέρηση, δείτε παρακάτω γιατί), την περίπτωση ισοπαλίας αλλά και την αντικατάσταση ομάδας που δήλωσε εμπρόθεσμα πως δεν θα παραστεί :

18.15  “Hotel Kapsalis” Κουμαριά – “Kairo Image Bar” Κλειδί : Τη θέση του Bar “Scandal” που δήλωσε εμπρόθεσμα πως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν, παίρνει η φιναλίστ των μπαράζ ομάδα του “Kairo Image Bar” (δείτε τη προβλέπει η προκήρυξη – Ειδικοί Κανονισμοί εδάφιο 4), οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση και θα δώσουν κανονικά το παρόν στη σημερινή συνάντηση. Ωστόσο, λόγω της απόστασης που χωρίζει το ΔΑΚ “Βικέλας” και το Κλειδί απ’ όπου προέρχεται το “Kairo Image Bar”, οι διοργανωτές αποφάσισαν την 15λεπτη καθυστέρηση όλων των σημερινών αγώνων ώστε να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση των παικτών. Θυμίζουμε πως η ομάδα του “Hotel Kapsalis” τερμάτισε πρώτη στον όμιλο Ε, έχοντας “3 στα 3” με αντιπάλους τους “Παγούρας”, “Taboo” και “Στέγη”. Μάλιστα, μετά και την ανακοίνωση της μεταγραφής που δικαιούνται, εμφανίζονται ιδιαίτερα ενισχυμένοι καθώς ενέταξαν στο δυναμικό τους τον (ελεύθερο αυτή την εποχή) πρώην παίκτη της Ρέιντζερς, Ανέστη Αργυρίου.

19.15  Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» Βέροια – Bar «Moments» Παλατίτσια : Ενδιαφέρον παιχνίδι και το δεύτερο χρονικά της ημέρας, με τους πρωτοπόρους και αήττητους του ομίλου Ι, να αντιμετωπίζουν την ομάδα από τα Παλατίτσια, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου G με 6 βαθμούς (2-0-1). Οι τυπικά γηπεδούχοι απέκτησαν τον ταλαντούχο Παναγιώτη Καϊογλίδη από την ομάδα των Ζαχαροπλαστείων “Παγούρας”, ενώ οι “πράσινοι” πρόσθεσαν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Κανδηλίδη, που αγωνίστηκε με το “Bar Orange” στον ίδιο όμιλο.

20.15 Καφέ «Μπρίκι» Βέροια – Κρεοπωλείο «Ο Ηλίας» Βέροια : Αμφίρροπο παιχνίδι αναμένεται και το συγκεκριμένο, με τους “μωβ” από την οδό Μητροπόλεως να αντιμετωπίζουν τους “κυανέρυθρους” από την οδό Πίνδου. Το Καφέ Μπρίκι, που απέκτησε τον Αργύρη Μουρατίδη από τα Ζαχαροπλαστεία “Παγούρας”, τερμάτισε πρώτο στον όμιλο Β με 7 βαθμούς (2-1-0) ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο Η στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς (3-0-1). Η μεταγραφή που ανακοινώθηκε για το Κρεοπωλείο “Ο Ηλίας” ακούει στο όνομα Χρήστος Χωλόπουλος, που αγωνίστηκε με την “Alu-Syn” στην πρώτη φάση των ομίλων.

21.15  Cafe Bistro «Agora» – «Alobar» Βέροια : Οι πρωτοπόροι του ομίλου C (9 βαθμοί, 3-0-0) αντιμετωπίζουν απόψε το “Alobar” από τη Βέροια, που τερμάτισε δεύτερο στον όμιλο D με 6 βαθμούς (2-1-0). Οι τυπικά γηπεδούχοι, που είχαν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην πρώτη φάση μετά το Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ “Μπαλτουβάνος” (29 γκολ έναντι 37) απέκτησαν τον πρωταθλητή προπονητή του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής με τα χρώματα της Λαμίας, Τίμο Καβακά ο οποίος φορά και πάλι τα ποδοσφαιρικά παπούτσια ενισχύοντας τους “γαλάζιους”. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα από τον πεζόδρομο της Έλλης απέκτησε τον Παναγιώτη Καλφούντζο από το “X Net” και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

22.15 Cafe «Mexx» Γιαννακοχώρι – Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Ρέντα» Μελίκη : Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η σημερινή βραδιά των πρώτων αγώνων για τη φάση των 16, με την ομάδα από το Γιαννακοχώρι (πρώτη στον όμιλο Α με 7 βαθμούς σε καλύτερη διαφορά τερμάτων από “Το Στέκι”) να κοντράρεται με τους ναερούς παίκτες από τη Μελίκη, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης (δεύτεροι στον όμιλο με 6 βαθμούς, 2-1-0). Αμφότερες οι ομάδες δεν προχώρησαν σε προσθήκη και αναμένεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι από κάθε άποψη.

Αναλυτικά το σημερινό (2/6) πρόγραμμα της φάσης των 16 του Τουρνουά 6×6 Κοινωνικού Σκοπού :

18.15  «Hotel Kapsalis» Κουμαριά – Cafe Bar «Scandal» Μελίκη  

19.15  Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» Βέροια – Bar «Moments» Παλατίτσια

20.15  Καφέ «Μπρίκι» Βέροια – Κρεοπωλείο «Ο Ηλίας» Βέροια

21.15  Cafe Bistro «Agora» – «Alobar» Βέροια

22.15  Cafe «Mexx» Γιαννακοχώρι – Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ «Ρέντα» Μελίκη

Σημειώνουμε πως σύμφωνα με την προκήρυξη του Τουρνουά (Δυνατότητα συμμετοχής, πεδίο γ), η διάρκεια των αγώνων για τους νοκ άουτ αγώνες είναι 40 λεπτά (20′-20′) όπως άλλωστε ισχύει στον επίσημο κανονισμό Futsal της ΕΠΟ (η διάρκεια των 25 λεπτών στους ομίλους έγινε κατά παρέκκλιση του κανονισμού λόγω της καταμέτρησης των τερμάτων). Αν ένας αγώνας λήξει ισόπαλος, οι δύο ομάδες εκτελούν τρία (3) πέναλτι και αν υπάρξει και πάλι ισοπαλία, εκτελείται από ένα (1) μέχρι να αναδειχθεί νικητής.

δείτε εδώ τις μεταγραφές των ομάδων, εδώ τα πλήρη ρόστερ και εδώ πως διασταυρώνονται στους επόμενους γύρους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected