Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Στην τελική ευθεία για το μπαράζ η Ξάνθη

450d995597efd0df1ffcc606ed8ea9b6_LΑπό τη Δευτέρα (02/06) η Ξάνθη έχει μπει σε ρυθμούς… μπαράζ, καθώς κορυφώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα που θα κρίνει την παραμονή της ομάδας στη Super League.

Από σήμερα, η Ξάνθη μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον «τελικό» της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις ασκήσεις της εβδομάδας με νευρομυική συναρμογή και τρέξιμο στην αρχή ενώ στην συνέχεια με ασκήσεις τεχνικής.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Δήμος Μπαξεβανίδης και Δημήτρης Κομεσίδης. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι δουλεύουν και στον τομέα της ψυχολογίας έτσι ώστε η ακριτική ομάδα να είναι πανέτοιμη την ερχόμενη Κυριακή.

Ο πρώτος σκόρερ της Superleague Εστεμπάν Σολάρι και μεγάλος απών από το παιχνίδι μπαράζ – έχει σήμερα τα γενέθλιά του – επιστρέφει από την Αργεντινή και την ιδιαίτερή του πατρίδα κι από την Τρίτη θα βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του για να τους εμψυχώσει με την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected