Κατηγορίες
Διάφορα

Βραζιλία – Ο τύπος έβαλε τα γυαλιά σε όσους βγάζουν (και καλά…) selfies! (photos)

ebe35d8aa2d42788ac59069de8e52119_LΚαι ποιος δεν έχει βγάλει έστω και μία selfie στη ζωή του; Εντάξει οι γιαγιάδες μας ίσως αν και αυτό το λέμε με επιφύλαξη! Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι η… απαιτητική τέχνη της αυτοφωτογράφισης αλλά μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για να βγάλει και φυσικά στη συνέχεια να δημοσιεύσει, την απόλυτη φωτογραφία η οποία θα συγκεντρώσει αμέτρητα likes!

Ο 31χρονος Lee Thompson λοιπόν, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ταξιδιωτικής εταιρείας στη Βρετανία, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα να έχει λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματά του, αποφάσισε, έτσι για διασκέδαση, να βγάλει την πιο επική, ριψοκίνδυνη και εντυπωσιακή selfie που έγινε ποτέ!

Τοποθεσία, η Βραζιλία, που αυτόν τον καιρό έστι κι αλλιώς είναι το κέντρο του κόσμου, και μέσο επίτευξης το, γιγαντιαίων διαστάσεων άγαλμα του Ιησού το οποίο παρατηρεί από τα 30 μέτρα, αγέρωχο και καμαρωτό, το διάσημο Rio de Janeiro! Μισή ώρα πήρε στον ριψοκίνδυνο άντρα να ανέβει στην κορυφή του αγάλματος και ελάχιστα λεπτά να βγάλει την πιο επική selfie που έγινε ποτέ, σχεδόν στον… αέρα!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected