Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αντώνης Ηλιάδης – “ΠΑΣ”άς στα Γιάννενα ο νεαρός φορ!

Αντώνης ΗλιάδηςΤο πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Αντώνη Ηλιάδη και το μεγάλο βήμα για το υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εδώ και λίγες ώρες γεγονός! Ο 21χρονος επιθετικός του Μακροχωρίου, συνοδευόμενος από γνωστό μάνατζερ, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Ηπειρώτικη ομάδα.

Ο νεαρός φορ είχε βρεθεί στα δοκιμαστικά του ΠΑΣ Γιάννινα πριν ένα μήνα περίπου και με τις εμφανίσεις του έπεισε τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του. Το deal που ακολούθησε είχε αίσιο τέλος και πλέον μετρά αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση του “Άγιαξ της Ηπείρου”, που ορίστηκε για τα τέλη Ιουνίου.

Θυμίζουμε πως ο Αντώνης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής που ολοκληρώθηκε πριν τρεις εβδομάδες περίπου, είχε 23 συμμετοχές με τα χρώματα του Μακροχωρίου (1875 λεπτά συμμετοχής) και σημείωσε 5 τέρματα συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της. Είχε προσπαθήσει κατά καιρούς να αναζητήσει την τύχη του (κυρίως με δοκιμές) σε μεγαλύτερους συλλόγους, ωστόσο φαίνεται πως το 2014 είναι η τυχερή του χρονιά!

Αντώνης Ηλιάδης : “Τεράστια ευθύνη αλλά και ώθηση”

Στο δρόμο της επιστροφής για τη Βέροια, ο 21χρονος επιθετικός μίλησε στο Imathia Sports News για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε συγκεκριμένο άτομο που τον στήριξε : “Η συμφωνία με μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, με γεμίζει τεράστια ευθύνη αλλά πάνω απ’ όλα μου δίνει ώθηση να πετύχω τον προσωπικό αλλά και τον συλλογικό στόχο. Παράλληλα θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και ειδικότερα σε ένα πρόσωπο που όταν διαβάσει αυτές τις γραμμές, θα καταλάβει… Είμαι ευγνώμων που μέσα από αυτούς κατάφερα να πετύχω το μεγάλο άλμα στην καριέρα μου, ενώ δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω προσωπικά τον προπονητή της νέας μου ομάδας, κ. Γιάννη Πετράκη που με επέλεξε αλλά και τον μεγαλομέτοχο κ. Γιώργο Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.”

Το Imathia Sports News εύχεται στον Αντώνη καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα, υγεία πρώτα απ’ όλα, υπομονή και επιμονή. Το ταλέντο και η θέληση υπάρχει και ο χρόνος είναι σύμμαχος του στο νέο (επαγγελματικό πλέον) άλμα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected