Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

3o EM-DA Futsal Cup – Οι ημιτελικοί κρίθηκαν στις λεπτομέρειες!

DSCN0008Δύο δραματικές σε εξέλιξη αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής 6/6, στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του 3ου EM-DA Futsal Cup που διεξάγεται φέτος στο ΔΑΚ “Βικέλας”. Cafe Bistro “Agora” και Εστιατόριο “Καλά Καθούμενα“, αμφότερες από τη Βέροια, είναι οι φιναλίστ του φετινού τελικού επικρατώντας στα ημιτελικά των “Kairo Image Bar” από το Κλειδί και “Vrettos Recycling” από την Αλεξάνδρεια αντίστοιχα.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, οι “κυανόλευκοι” από τη Βέροια έκαμψαν την αντίσταση των “ασπρόμαυρων” και επικράτησαν πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Οι τυπικά γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ, πάλεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Μάνο στα γκολπόστ, έβαλαν…δύσκολα στην ποιοτικότερη (κατά γενική ομολογία) ομάδα του τουρνουά. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τις λύσεις σε καίρια σημεία του αγώνα και με τρεις παίκτες να πετυχαίνουν από δύο τέρματα, πήραν την πρόκριση για τον Μεγάλο Τελικό της Τρίτης 10/6 (21.45).

Εκεί θα τεθούν αντιμέτωποι με το εστιατόριο “Καλά Καθούμενα” από τη Βέροια, που απέδειξαν πως έχουν το “μέταλλο” για τέτοιου είδους παιχνίδια. Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν(!) και με δύο τέρματα των Χάμπαλη και Γρηγόρη Αργυρίου πήραν τη μεγάλη νίκη που τους φέρνει στον τελικό του Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού που και φέτος διοργανώνει το Imathia Sports News. Εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Μυλωνάς για τους “κίτρινους”, που απεσόβησαν κρίσιμα σουτ των “πρασίνων”, οι οποίοι μετά τη λήξη του αγώνα, δια στόματος του αρχηγού τους Κυριάκου Βρεττού, συνεχάρησαν τους αντιπάλους για την πρόκριση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς των ημιτελικών :

«Kairo Image Bar» Κλειδί – Cafe Bistro «Agora»  3-6 (15′-37′ Περηφανόπουλος, 17′ Κιρκιλιανίδης / 12′-40′ Κορυτσαίος, 26′-33′ Σαμψωνίδης, 28′-33′ Λαμπριανίδης)

Κίτρινες κάρτες : 28′ Κεχαγιάς, 31′ Βαλδήρ, 31′ Μάνος

«Vrettos Recycling» Αλεξάνδρεια – Εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» Βέροια  0-2 (10′ Χάμπαλης, 33′ Αργυρίου)

δείτε εδώ το πρόγραμμα των τελικών της Τρίτης και εδώ σκόρερς-κάρτες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected