Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Τα τυπικά για Ρανιέρι

309c35494b6b373b05f6c21f689fa972_LΠροσύμφωνο συνεργασίας με την Εθνική Ελλάδος έστειλε υπογεγραμμένο ο Κλαούντιο Ρανιέρι και πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας

Μία… ανάσα από τη μετακόμισή του στην Ελλάδα και το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο πολύπειρος τεχνικός έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο συνεργασίας για τα δύο επόμενα χρόνια, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν μαζί με τα μπόνους πρόκρισης στο Euro 2016 το ένα εκατομμύριο ευρώ τη σεζόν.

Η συνεργασία του με τη Μονακό λύθηκε και τυπικά, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν αναφορικά με την αποζημίωση του 62χρονου κόουτς, ενώ οι Μονεγάσκοι παρουσίασαν με κάθε επισημότητα τον νέο τους προπονητή ο οποίος είναι ένας παλιός γνώριμος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Από την πλευρά της ΕΠΟ πάντως υποστηρίζουν ότι οριστικές εξελίξεις σχετικά με τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος θα υπάρξουν μετά το τέλος του Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά πλέον μετά τη συμφωνία με τον Ρανιέρι μόνο με… θαύμα δεν θα είναι ο Ιταλός ο επόμενος τεχνικός της εθνικής ομάδας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected