Super League 1

Κέρκυρα – Απίστευτη δήλωση του προέδρου για την ανανέωση του Γκόμεζ!

koutsouriss_610x400Ασύλληπτη εξέλιξη στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάθιου Γκόμες στην Κέρκυρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Κουτσούρης μίλησε στο Corfusports.gr κι όχι μόνο «διέψευσε» τα περί νέου, διετούς διάρκειας συμβολαίου του παίκτη (που βρίσκεται ήδη στην Ιταλία), αλλά έκανε λόγο για παράκαμψή του, αν και –ως πρόεδρος- αρμόδιος για την «επικύρωση» μιας τέτοιας «μεταγραφικής» συμφωνίας.

Γεγονός, που, όπως δήλωσε, από πλευράς του, πιθανόν να επηρεάσει ουσιαστικά το… μέλλον του Γάλλου στην ομάδα!

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ήμουν και παραμένω πρόεδρος της ΠΑΕ», η αρχική δήλωση Κουτσούρη και συνέχισε ως εξής: «Ως πρόεδρος, λοιπόν, δηλώνω ότι δεν αναγνωρίζω καμία ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γκόμες, όπως και κανένα… facebook, όπου και ανακοινώθηκε, ως επίσημο ενημερωτικό φορέας της ομάδας».

Για να ανεβάσει περισσότερο τους τόνους στη συνέχεια, αφήνοντας αιχμές κατά (και) της στάσης, που τήρησε η πλευρά του παίκτη και η οποία, όπως είπε, θέτει, από πλευράς του, εν αμφιβόλω τη συνέχιση της συνεργασίας του Γκόμεζ με τους Φαίακες: «Απ’ τη στιγμή, λοιπόν, που η πλευρά του παίκτη, επέλεξε να με… παρακάμψει, αν και διοικητικός επικεφαλής της ομάδας, δηλώνω δημοσίως ότι θα σκεφτώ πάρα πολύ εάν ο κ. Γκόμες να συνεχίσει να αποτελεί παίκτη της Κέρκυρας τη νέα αγωνιστική περίοδο»!

Όπως εύκολα προκύπτει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο κ. Κουτσούρης υποστηρίζει ότι η ανανέωση της συνεργασίας με την Γάλλο μπακ – χαφ έγινε χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα! Αφήνοντας να εννοηθεί πως τα πάντα «έτρεξαν» άλλοι μέσα στην ομάδα, εκτός του ιδίου.

Αυτό, βεβαίως, που, μετά τα συγκεκριμένα δεδομένα, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί, είναι ποιος έβαλε υπογραφή, από πλευράς Εταιρείας, στο νέο συμβόλαιο του Γκόμες την υπογραφή από πλευράς Φαιάκων.

*corfusports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected