Κατηγορίες
Διάφορα

Απανταχού άνεργοι… Διαβάστε πόσο κοστίζει μία φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό!

newego_LARGE_t_1401_106291200_type12364Το ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη το περασμένο Σάββατο εναντίον γνωστού παπαράτσι, που την απαθανάτιζε στην παραλία στα Άχλα, σήκωσε πολύ κουβέντα στα πάνελ των εκπομπών.

Και όλοι είχαν κάτι να πουν για το Λενιώ και αν αυτό είναι κυνηγημένο ή όχι από τα παπαράτσι. Η Τζένη Μπαλατσινού ας πούμε, είπε ότι λυπήθηκε την κουμπάρα της με αυτά που περνάει από τους φωτογράφους.

Ωστόσο, την καλύτερη ανάλυση, που στο τέλος είχε και μία απίστευτη αποκάλυψη, την έκανε – ποιος άλλος; – ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ξέρω τι αισθάνεται η Μενεγάκη. Δίνεις και παίρνεις σε αυτή τη δουλειά, είναι το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο, που αντικειμενικά πουλάει περισσότερο στα περιοδικά. Όταν όμως κάθε σαββατοκύριακο πάνε εκεί και τη φωτογραφίζουν, δεν αισθάνεται ωραία. Μια φορά να πάει να την τραβήξει, δεύτερη οκ, το κάθε σαββατοκύριακο είναι λίγο πιεστικό. Επειδή στην Ελλάδα η showbiz είναι μικρή, είναι πιο έντιμο να πάρει ο Μαυρομουστακάκης τη Μενεγάκη και να της πει “Ελένη, θέλω να σε κάνω ένα εξώφυλλο” και να του πει εκείνη “Έλα το άλλο σαββατοκύριακο”. Θα πρέπει και τα περιοδικά να κάνουν ένα deal και να μη βγάζουν κάθε εβδομάδα τη Μενεγάκη», είπε ο παρουσιαστής.

Για να αποκαλύψει στο τέλος πόσο κοστίζει μία φωτογραφία της Ελένης με μαγιό. «Μια φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό κοστίζει 1500 με 2000 ευρώ, αυτό ξέρω. Το πρώτο μαγιό του καλοκαιριού είναι 3000 με 5000 ευρώ» είπε με σιγουριά ο Λιάγκας. Και απορούμε πως γνωρίζει ακόμη και για τους… τιμοκατάλογους των παπαράτσι και περιοδικών

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected