Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Με την ίδια διοίκηση και τη νέα χρονιά

4e02c606723b09ded626e0458a9bbddd_LΧωρίς προβλήματα και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση για τον Ρήγα Φεραίο και η ομάδα προχωράει και την νέα χρονιά με την ίδια διοικητική σύνθεση.

Τα μέλη που βρέθηκαν στην συνέλευση έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην διοίκηση του Ρήγα Φεραίου, καθώς ο στόχος της παραμονής της ομάδας στην Γ’ Εθνική στέφτηκε  με επιτυχία και οικονομικός απολογισμός ήταν θετικός.

Στην συνέχεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Στέργιος Καλόγηρος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της διοίκησης για την προσφορά τους, τον προπονητή της ομάδας, αλλά και τους παίκτες για την επιτυχημένη χρονιά.

Να σημειωθεί ότι από το 17 μελή συμβούλιου αποχώρησαν έξι άτομα τα οποία μπορεί να είναι εκτός διοίκησης, όμως συνεχίζουν να στηρίζουν τον Ρήγα Φεραίο, ενώ τα μέλη που πλέον έχουν μείνει είναι τα εξής; Στέργιος Καλόγηρος, Γιώργος Παπαδάμ, Γιάννης Γάρος, Βαγγέλης Περδίκης, Βαγγέλης Σανίδας, Σπύρος Πάτας, Γιώργος Σταύρου, Δήμητρα Ντόντου, Γιώργος Καρτσώνας, Άγγελος Αλεξίου, Παναγιώτης Αραμπατζής.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected