Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Φουλάρουμε τη ψησταριά και ετοιμαζόμαστε για το “πειρατικό”!

019d8a22-6b0a-438e-b602-a085d5f5b43a_slide

Υπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή και το Cafe Bar “Relax” ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Κολομβία (19.00) για την πρώτη φάση του Μουντιάλ 2014. Οι ψησταριές θα πάρουν…φωτιά σε λίγη ώρα και οι φίλοι της “γαλανόλευκης” θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την παρακολούθηση του μεγάλου αγώνα, με “κοψίδια” για όλα τα γούστα!

Η βραδιά ωστόσο δεν σταματά εκεί καθώς στις 22.00 διεξάγεται η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην  Ουρουγουάη και την Κόστα Ρίκα ενώ για τους…ξενύχτηδες στη 01.00 ακολουθεί το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία! Σας περιμένουμε στο Cafe Bar”«Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) για μία βραδιά με πολύ…μπάλα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected