Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

Tzimos Service – Ποτό και άφθονα σουβλάκια για τα επινίκια!

10447184_10204297665026922_97489056_nΜε τον δικό του, μοναδικό τρόπο γιόρτασε τη φετινή του παρουσία στο 3ο EM-DA Futsal Cup το συνεργείο αυτοκινήτων “Tzimos Service” στη Μελίκη. Με μπροστάρη (ποιον άλλον…;) τον Βασίλη Τζίμο, ιδιοκτήτη της επιχείρησης και παρόντες τους περισσότερους παίκτες της ομάδας, γιόρτασαν τη συμμετοχή τους στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά και ανανέωσαν το ραντεβού για το 2015.

Ο Βασίλης Τζίμος μάλιστα υποσχέθηκε μεταγραφές για τη νέα περίοδο ενώ αρκετοί από τους παίκτες του ζήτησαν αύξηση αποδοχών λόγω της μεγάλης ζήτησης από άλλες ομάδες. Ο ίδιος απάντησε διπλωματικά ωστόσο προσπάθησε να τους δελεάσει παραγγέλνοντας όλο και πιο πολλά σουβλάκια από τον ειδικό για τέτοιες δουλειές, Βασίλη Μαυρίδη.

Αινιγματικός για το μέλλον του και ο Λουμάνι Ρομάριο, ο οποίος απόρησε για ποιο λόγο δεν μπορεί να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό με τέτοιο θρυλικό όνομα, ενώ ο “Τζόνι” (γνωστός και ως “φαρμακερό αριστερό”) αποφάσισε να φορέσει και πάλι τα παπούτσια του, μετά και την εντυπωσιακή του παρουσία στο Τουρνουά.

Σκεπτικός και σοβαρός όπως πάντα ο Θανάσης Νησελίτης, που ως διαιτητής πλέον τους βλέπει όλους αφ’ υψηλού, ενώ το γέλιο μοίρασε για ακόμη μία φορά ο Κλεάνθης, που η συγκλονιστική βουτιά του στα προημιτελικά με αντίπαλο το εστιατόριο “Καλά Καθούμενα” θα μείνει στην ιστορία.

Τελευταίο αφήσαμε τον συνάδελφο στην κώμη και στη σοβαρότητα, Σάκη Χριστοδουλόπουλο ο οποίος πέτυχε το γκολ της χρονιάς με αντίπαλο το “Mr Wurst”, τέρμα που τον ανάγκασε να δίνει συνεχώς συνεντεύξεις σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία της υφηλίου.

Η συνάντηση έλαβε τέλος τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Βασίλη Τζίμο να έχει καταναλώσει πλέον πολύ αλκοόλ, πιστός πάντα στην ιατρική συνταγή που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια…

Και του χρόνου παίδες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected