Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Πρώτος επιλαχών ο Χαραλαμπίδης

f07ab9c794c1eeb35ce004b5f0aee065_LΟ Απόστολος Χαραλαμπίδης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΑΟ Χανίων για την τεχνική ηγεσία.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίζεται ως το φαβορί για να βρίσκεται στον πάγκο των Κρητικών και εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ανατροπής των δεδομένων, κυρίως στην περίπτωση που τελεσφορήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Χανιώτη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και ενδιαφέρεται να μετάσχει ενεργά στη διοίκηση της ομάδας. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο πρώτος λόγος ανήκει στον Σούλη Παπαδόπουλο, αν και τις τελευταίες μέρες παρατηρείται στασιμότητα στις επαφές των δύο πλευρών.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το θέμα του προπονητή είναι σε άμεση συνάρτηση με τα διοικητικά στον ΑΟ Χανιά και σύμφωνα με πληροφορίες, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ούτως ώστε να αρχίσει και ο σχεδιασμός για την επόμενη… μέρα στην ομάδα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected