Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Κοντά σε προπονητή ο Εργοτέλης και Νίκη Βόλου, δείτε τις νέες εξελίξεις στις μεταγραφές

173073da8e613df949d38e1c13a651f6_LΟλυμπιακός – Ξεχνάει τον Φινμπόγκασον

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Χέρενφεϊν για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με τους «ερυθρόλευκους» να αποσύρονται.

Αυτό μεταδίδουν ολλανδικά ΜΜΕ, καθώς δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο ποσό που ζητά η Χέρενφεϊν για την παραχώρηση του Ισλανδού επιθετικού. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση έξι εκατ. ευρώ για τον παίκτη την περασμένη εβδομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν προτίθεται να ανέβει παραπάνω. Ωστόσο, ο ολλανδικός σύλλογος την απέρριψε, επιμένοντας στα 10 εκατ. ευρώ. Την είδηση επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος του Φινμπόγκασον, Κεες Πλοέγκσμα στο elfvoetbal.nl.

Ο Ισλανδός φορ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Χέρενφεϊν, ενώ για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί οι Άουγκσμπουργκ, η Ρόμα και η Βέρντερ Βρέμης.

Παναιτωλικός – Θέλει τον Πιπίνη

Η επικείμενη αποχώρηση του Φλοράν Ανέν αναγκάζει τους ιθύνοντες του Παναιτωλικού να στραφούν στη μεταγραφική αγορά για την κάλυψη της αριστερής πτέρυγας της άμυνας. Ο Ανέν, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα τον Ιανουάριο, εξελίχθηκε σε αξιόπιστη επιλογή για τα μετόπισθεν, με τους Αγρινιώτες να εκφράζουν την επιθυμία να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, οι διοικούντες την Μπράγκα φαίνεται πως έχουν ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει καταθέσει η Λιρς για τον 24χρονο αμυντικό, ο οποίος φαίνεται να ετοιμάζει για βαλίτσες του για το Βέλγιο.

Συνεπώς, ήρθε σε πρώτο πλάνο η εναλλακτική επιλογή που έχει ως φαβορί για την κάλυψη της αριστερής πλευράς στα μετόπισθεν τον Χρήστο Πιπίνη. Ο 30χρονος μπακ έφυγε το καλοκαίρι του 2013 από τον Αστέρα Τρίπολης, όπου αγωνιζόταν επί μια τριετία, για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ αλλά φαίνεται πως ο επαναπατρισμός του είναι κοντά, καθώς έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Λευκωσίας και δεν αποκλείεται να πει το «ναι» στους Αγρινιώτες.

Νίκη Βόλου – Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Φλουτ!

Οριστική φαίνεται πως είναι η συμφωνία της Νίκης Βόλου με τον Βίλιαν Φλουτ (φωτ) για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» και να πιάσει δουλειά. Δεν αποκλείεται την Πέμπτη, στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Ανδρέας Πάτσης, να παρουσιάσει και τον Φλουτ, ως τον νέο τεχνικό της Νίκης.

Ο Φλουτ αναμένεται να δώσει έμφαση στους νέους παίκτες, ενώ συνεργάτες του θα αναλάβουν τα τμήματα υποδομής της ομάδας, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη διαχείριση και ανάδειξη παικτών.

ΟΦΗ – Δικός του ο Αρτόλα!

Θέμα… ωρών αποτελεί η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, με τον Ντάνιελ Φερνάντεθ Αρτόλα να βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Κρητικούς, με τον Μάνθο Πουλινάκη να τον έχει επιλέξει και να παίρνει και το «οκ» του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ισπανός μπακ όπως αναφέρει το CreteSports.gr βρίσκεται στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις, τις ιατρικές εξετάσεις και τελικά τις υπογραφές με τον ΟΦΗ. Την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε κάπου, καθώς είχε συμφωνήσει με ομάδα της Ουκρανίας, αλλά δεν μπόρεσε να πάει λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα. Είχε όμως προηγηθεί μια εξαιρετική σεζόν στην Γκενκ.

Πανθρακικός – Τελικά…Λισγάρας!

Ως ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας θεωρούν στον Πανθρακικό τον Χρήστο Λισγάρα.

Ο 28χρονος στόπερ έλυσε προ ημερών το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και αρέσει πολύ στον Άκη Μάντζιο για το κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος άσος μπορεί να μην αγωνίστηκε πολύ τη σεζόν που τέλειωσε, λόγω της περιπέτειας που είχε με το ντόπινγκ, αλλά είναι παίκτης που γνωρίζει καλά τη θέση του και φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα. Η διοίκηση του Πανθρακικού έχει κάνει κάποιες επαφές με την πλευρά του Λισγάρα, ελπίζοντας σε θετική κατάληξη.

ΠΑΟΚ – Ψάχνει τον…τρόπο για Γκούντμονσον! (vid)

Ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και έχει προταθεί και… αρέσει ο Γιόχαν Μπεργκ Γκούντμονσον.

Ο 24χρονος εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος από την Άλκμααρ μετά από τέσσερα χρόνια πετυχημένης παρουσίας. Μάλιστα είχε παίξει και στα περσινά ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε σκοράρει απέναντι στον Ατρόμητο. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Ισλανδία και στις 6 Σεπτεμβρίου 2013 ο πρώτος Ισλανδός που σκοράρει χατ τρικ μετά από 13 χρόνια, στο παιχνίδι με την Ελβετία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπρέιαμπλικ, αλλά σε ηλικία μόλις 16 ετών μετακόμισε στο Λονδίνο και την Τσέλσι. Δεν μπόρεσε όμως να προσαρμοστεί στις ομάδες Νέων των «μπλε» και μετά της Φούλαμ και το 2008 επέστρεψε στην Μπρέιαμπλικ και αναδείχτηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ισλανδία.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου προσπάθησε να πάει στην Αμβούργο, αλλά ναυάγησε η μεταγραφή, ενώ δοκιμάστηκε στην Κόβεντρι, χωρίς όμως να πείσει και να αποκτηθεί. Τον Ιανουάριο του 2009 όμως έκανε το άλμα στην Ολλανδία, συμφωνώντας για 5 χρόνια με την Άλκμααρ. Εκεί αναδείχτηκε και γρήγορα αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας.

Εργοτέλης – Ιδού ο εκλεκτός για τον πάγκο!

ded392f6c96284afdc616c7ef43dcffa_L

Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες να ανέφεραν πως ο Εργοτέλης ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Νιόπλια αλλά η συνάντηση των δυο πλευρών το αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6) άλλαξε τα δεδομένα. Οι ιθύνοντες του κρητικού συλλόγου δεν βρήκαν σημείο επαφής με τον έμπειρο τεχνικό και οι δυο πλευρές μετά χάσμα που διαπιστώθηκε σε θέματα φιλοσοφίας διέκοψαν τις συζητήσεις τους.

Έτσι, οι διοικούντες την ομάδα του Ηρακλείου στράφηκαν αλλού για τον «εκλεκτό» που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως λοιπόν αναφέρεται το όνομα του Χουάν Φεράντο φαίνεται να… παίζει δυνατά για τον πάγκο του Εργοτέλη.

Ο Ισπανός τεχνικός διανύει μόλις το 34ο έτος της ηλικίας του με συνέπεια να μην έχει μεγάλο βιογραφικό. Ο νεαρός Ίβηρας κόουτς έχει εργαστεί τη σεζόν 2012-13 στην ομάδα Νέων της Μάλαγα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σερίφ Τιρασπόλ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Μολδαβίας και την οδήγησε στο Europa League όντας ο νεότερος προπονητής της διοργάνωσης.

*με στοιχεία από το onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected