Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Η παρουσία στο “Vergina Cup” και οι ευχές!

imageΤην Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 έγινε η τελευταία συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας (μπαμπίνο, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό) στο γήπεδο της Άμμου, για την περίοδο 2013 – 2014, με διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Μετά τους αγώνες ακολούθησε ομιλία του υπεύθυνου της ακαδημίας Σπύρου Κωτσιαντή στους μικρούς αθλητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν, για την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, διότι οι ομάδες τις ακαδημίας συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις της περιοχής και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από πολλούς συλλόγους για την αθλητική ποιότητα και τη σωστή συμπεριφορά που έδειξαν στους αγώνες.

Το καλύτερο όμως έμεινε για το τέλος με την απονομή του κυπέλλου στους μικρούς ποδοσφαιριστές και των αναμνηστικών στους προπονητές. Το κύπελλο και τα αναμνηστικά είχαν δοθεί το βράδι της Δευτέρας 17/6/2014, στην απρόσμενη τελετή λήξης του τουρνουά ποδοσφαίρου VERGINA CUP, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Επόμενη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, με την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας εύχεται σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους καλό καλοκαίρι με υγεία και ευτυχία.

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected