Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ελλάδας – Η θέση της ΕΠΟ για το συμβάν

4bbb4b4e0cc502e127610e52a4f6474f_LΝα ρίξει τους τόνους προσπαθεί η ΕΠΟ μετά το επεισόδιο των Μανιάτη – Τζαβέλλα τονίζοντας πως η κόντρα ήταν μία από τις καθιερωμένες που υπάρχουν στις προπονήσεις όλων των ομάδων, στο περιθώριο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014.

Αρκετή συζήτηση έχει προκαλέσει το επεισόδιο που έγινε στην προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας στο Αρακαζού, πριν από την αναχώρηση για το Νατάλ, όπου η «γαλανόλευκη» θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, κόντρα στην Ιαπωνία.

Οι Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας φέρονται ως οι πρωταγωνιστές του θερμού… επεισοδίου, με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, ωστόσο, να ρίχνει τους τόνους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη θέση της ομοσπονδίας, το θέμα δεν ήταν και τόσο σοβαρό όσο παρουσιάστηκε, αφού επρόκειτο για μια στιγμή έντασης που παρουσιάζεται καθημερινά στις προπονήσεις των ομάδων, ειδικότερα τώρα που λόγω Μουντιάλ οι σφυγμοί είναι… στα ύψη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:

Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected