Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Bar «Relax» – Για τη νίκη-“ανάσα” η Εθνική!

ellas_560x250Υπό νέα διεύθυνση και πλήρως ανανεωμένο από κάθε άποψη, το Cafe Bar «Relax» (Κεντρικής 141, Βέροια) ανοίγει τις πύλες του για την μεγάλη φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο δεύτερος όροφος του καταστήματος έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση και περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τους αγώνες με τη συνοδεία κρύας μπύρας ή ποτού της αρεσκείας τους.

Μεταμεσονύκτια προβολή για την “Γαλανόλευκη!”

Αναμφίβολα ο αγώνας που θα τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών είναι αυτός της Ελλάδας με την Ιαπωνία, για τον Γ’ Όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, ωστόσο, νωρίτερα υπάρχουν άλλες δυο αναμετρήσεις που θα προβληθούν ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στις 19:00 ανοίγει η αυλαία των μεταδόσεων, με τον αγώνα Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος ενδιαφέρει άμεσα και την Ελλάδα. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες που πήραν τη νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου της «γαλανόλευκης», με το αποτέλεσμα να επηρεάζει και την πορεία της Ελλάδας στο Μουντιάλ 2014. Η συνέχεια, θα δοθεί με τις εκπομπές της ΝΕΡΙΤ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, ως τις 22:00 που θα έρθει η δεύτερη ζωντανή μετάδοση της ημέρας. Η αναμέτρηση Ουρουγουάη – Αγγλία για τον Δ’ Όμιλο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς αν υπάρξει ηττημένος θα αποχαιρετήσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τη διοργάνωση!

Τέλος, στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα έρχεται η ώρα όπου η Ελλάδα θα περιμένει μπροστά στους δέκτες της για να δει τη δεύτερη «μάχη» της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014. Η αναμέτρηση Ιαπωνία – Ελλάδα θα μεταδοθεί ζωντανά από ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ HD και ΝΕΡΙΤsports, με τη «γαλανόλευκη» να θέλει μόνο νίκη για να καταφέρει να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected