Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Μεταγραφικές…αναζητήσεις και φήμες (19/6)

e040ce2c9777bdedd40fe5f528ee5381_LΈντονη κινητικότητα και το τελευταίο διήμερο στις ομάδες της Super League και το Imathia Sports News σας παρουσιάζει τις εξελίξεις αλλά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν…

ΑΕΛ Καλλονής – “Έκλεψε” Πιπίνη, πήρε και Χουάνμα!

Πήρε… φόρα και δεν σταματάει η ΑΕΛ Καλλονής αφού την Πέμπτη (19/06) ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές! Η νησιώτικη ομάδα έκανε… σεφτέ (για σήμερα) με την ανακοίνωση της απόκτησης του Κώστα Δαύκου, ενώ ακολούθησε η επισημοποίηση της μεταγραφής του Χρήστου Μίνγκα. Τελευταία, ως τώρα, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Χρήστου Πιπίνη (φωτ).

Ο έμπειρος μπακ έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Βέροια, Πανσερραϊκό, Θρασύβουλο και Αστέρα Τρίπολης, κι ανακοινώθηκε επίσημα ως ποδοσφαιριστής της Καλλονής για τον επόμενο χρόνο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πιπίνη για τον επόμενο χρόνο. Ο Χρήστος Πιπίνης γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Νοεμβρίου του 1984 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Tην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ».

Μάλιστα πριν λίγο η ΑΕΛ Καλλονής ανακοίνωσε και τον Χουάνμα που έμεινε την Τετάρτη ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και σήμερα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους νησιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Juan Manuel Delgado Lloria (Χουάν Μανουέλ Ντελγκάδο Γιόρια) για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015.

Ο Ισπανός στράικερ γεννήθηκε στην Βαλένθια στις 17 Νοεμβρίου του 1990. Ο δεξιοπόδαρος υψηλόσωμος επιθετικός γνωστός και ως Juanma αγωνίστηκε την περσινή περίοδο στον Αστέρα Τρίπολης με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 5 γκολ σε 30 συμμετοχές στη Superleague.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Πλατανιάς – Δεν αλλάζει τον σχεδιασμό η παραίτηση Βουρεξάκη

Μπορεί να υπάρχουν διοικητικές «ζυμώσεις» στον Πλατανιά μετά την αποχώρηση του Στέλιου Βαρουξάκη από την προεδρία, προχωράνε όμως και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Όπως αναφέραμε κι εχθές, η πρώτη μεταγραφή αναμένεται να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σωτήρης Μπαλάφας, ενώ ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει δώσει τη λίστα του και ήδη έχουν γίνει επαφές και με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Πρόθεση των ανθρώπων του Πλατανιά είναι να έχουν ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις τους με την έναρξη της προετοιμασίας, έτσι ώστε ο νέος προπονητής να μπορεί να δουλέψει με το ρόστερ σχεδόν ολοκληρωμένο.

Οι πληροφορίες από τα Χανιά αναφέρουν, μάλιστα, πως οι επαφές των ανθρώπων του Πλατανιά με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα, είναι αρκετά προχωρημένες και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα – Περιμένει στη…γωνία για Ντε Βινσέντι

Τις εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Τόμας Ντε Βινσέντι παρακολουθούν διακριτικά στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μπορούν να αποκομίσουν οφέλη.

Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να υπολογίζει για άλλη μια χρονιά τον Τόμας Ντε Βινσέντι, κάτι που σημαίνει πως είτε θα τον παραχωρήσει δανεικό είτε θα τον πουλήσει σε κάποια άλλη ομάδα. Ήδη, ενδιαφέρεται για την απόκτησή του ο ΑΠΟΕΛ. Το που εμπλέκεται, όμως, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αυτό που έχει σημασία στην προκειμένη περίπτωση. Οι Ηπειρώτες στη συμφωνία που είχαν κάνει όταν παραχώρησαν στους «ερυθρόλευκους» τον Ντε Βινσέντι, είχαν διατηρήσει το 25% από πιθανή μεταπώληση.

Συνεπώς, αν ο Ντε Βινσέντι πουληθεί από τον Ολυμπιακό σε άλλη ομάδα, στον ΠΑΣ Γιάννινα θα βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους. Οι υπολογισμοί που έχουν κάνει οι Ηπειρώτες, προβλέπουν ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί όπως φαίνεται για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Πανθρακικός – Συνεχίζει τις προσπάθειες για Λισγάρα

Ως πρώτη επιλογή του Άκη Μάντζιου για την άμυνα του Πανθρακικού διαφαίνεται ο Χρήστος Λισγάρας, όμως, η περίπτωσή του έχει δυσκολίες.

Έναν αμυντικό που να γνωρίζει καλά την κατηγορία και να έχει καλές σεζόν στο πρόσφατο παρελθόν αναζητούσε για τα μετόπισθεν του Πανθρακικού ο Άκης Μάντζιος. Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής κατέληξε, όπως έχουμε αναφέρει, στον Χρήστο Λισγάρα, όμως, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του άλλοτε ποδοσφαιριστή των Λεβαδειακού και Αστέρα Τρίπολης.

Τον έμπειρο στόπερ διεκδικούν αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας, όπως για παράδειγμα οι Βοιωτοί που θέλουν να τον εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους, με αποτέλεσμα να έχουν δυσκολέψει οι διαπραγματεύσεις με τον Πανθρακικό. Στην Κομοτηνή, πάντως, δεν παρατάνε την υπόθεση και θα προσπαθήσουν να πάρουν τον Λισγάρα, έτσι ώστε να κλείσουν κι αυτή την εκκρεμότητα στο ρόστερ.

Παναιτωλικός – Ψηλά στη λίστα ο Κόρμπος

Τις αποφάσεις του Μάκη Χάβου και των συνεργατών του περιμένουν στον Παναιτωλικό, έτσι ώστε να κάνουν τις πρώτες κρούσεις προς τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι πληροφορίες από το Αγρίνιο αναφέρουν πως ο τεχνικός του Παναιτωλικού έχει στη λίστα του αρκετούς ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ωστόσο, πολύ ψηλά είναι και το όνομα του Παναγιώτη Κόρμπου. Ο Έλληνας μέσος πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος υποβιβάστηκε και η προοπτική του να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα με τα «καναρίνια», μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει.

Από εκεί και πέρα, ο Παναιτωλικός προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού Μαγγίνα επενδύοντας στο ταλέντο του για το μέλλον, ενώ είναι «ανοιχτό» το θέμα του Χρήστου Καρυπίδη, που απασχολούν την ομάδα για τις θέσεις της αμυντικής γραμμής όπου επίσης χρειάζεται ενίσχυση.

Κέρκυρα – Στο “περίμενε” για Βλαχοδήμο

Στην αναμονή είναι οι ιθύνοντες της Κέρκυρας για την περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου αλλά και τους ποδοσφαιριστές των «Φαιάκων» που αναμένεται να φύγουν ως δανεικοί από την ομάδα.

Όπως αναφέραμε και χθες (18/06), στην Κέρκυρα βλέπουν με πολύ καλό μάτι την προοπτική απόκτησης του Βλαχοδήμου, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Το ζήτημα, όμως, δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι τους καθώς θα πρέπει να περιμένουν την απόφαση του Μίτσελ για το μέλλον του νεαρού. Σε περίπτωση που ο Ισπανός δεν τον υπολογίζει για τους «ερυθρόλευκους», τότε δεδομένα θα κάνουν κίνηση και θα παλέψουν μέχρι τέλους να τον κάνουν δικό τους, τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο της Κέρκυρας υπάρχει αναμονή σχετικά με τις περιπτώσεις των Γυφτοκώστα και Καραγιαννίδη. Οι δυο νεαροί είναι πολύ πιθανό να παραμείνουν παίκτες των «Φαιάκων, όμως, δεν θα είναι στο ρόστερ. Όλα δείχνουν πως ο Γρηγορίου θα δώσει το «πράσινο φως» για να παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες μικρότερης κατηγορίας.

Ατρόμητος – Δεν πτοείται από την απώλεια Ντουμέλ

Η υπέρβαση για να αποκτηθεί ο Ματιέ Ντουαμέλ από τον Ατρόμητο δεν έγινε και οι Περιστεριώτες θα πρέπει να αναζητήσουν άλλες λύσεις για την επιθετική τους γραμμή.

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου ήταν δεδομένο πως ο Ατρόμητος θα έπρεπε να κάνει μια κίνηση ουσίας για να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική του γραμμή. Ένας από τους στόχους που είχαν τσεκάρει και προσπάθησαν να εκπληρώσουν οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου, ήταν ο Ματιέ Ντουαμέλ. Ο Γάλλος φορ της Καέν, πρώτος σκόρερ στη Ligue 2, ωστόσο, είχε υψηλό κασέ και έτσι σύντομα το θέμα μπήκε… στο περιθώριο.

Ο Ντουαμέλ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καέν, αφού δεν έγινε υπέρβαση από τον Ατρόμητο που απαιτούσε συμβόλαιο με αποδοχές άνω των 200.000 ευρώ το χρόνο για τον Γάλλο στράικερ. Συνεπώς, οι Περιστεριώτες θα πρέπει να δουν ξανά τη λίστα με τους επιθετικούς που τους ενδιαφέρουν και να αρχίσουν επαφές με άλλους μεταγραφικούς στόχους για να καλύψουν το κενό στη γραμμή κρούσης…

ΠΑΟΚ – Παουλάο και άλλοι…

b7f08567546870b18414b872cc3fa42c_L

Αρχίζει να «τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχουν στη λίστα τους τον Παουλάο από τη Μπέτις αλλά και δυο ακόμα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει στην προσθήκη ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του, έχοντας ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι και ο γνωστός άσος της Μπέτις, Παουλάο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ομάδα της Ανδαλουσίας μετά τον υποβιβασμό στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος στο παρελθόν έχει παίξει σε Ναβάλ, Μπράγκα και Σεντ Ετιέν.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στον ΠΑΟΚ φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Άνχελ Τρουγίγιο που έχει συμβόλαιο με την Αλμερία ως το 2017 αλλά παρουσιάζεται ως βατός στόχος, όπως εξετάζουν και την περίπτωση του Μπέντζαμιν Ανγκουά που έμεινε ελεύθερος από τη Βαλενσιέν και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της άμυνας.

Πάντως, η περίπτωση που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο τον «δικέφαλο του Βορρά» είναι αυτή του Παουλάο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να θεωρούν πως μπορούν να τον αποκτήσουν. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παρουσιάζεται να έχει υψηλό κασέ, όμως, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ υπάρχει δυνατότητα να μειώσει τις απαιτήσεις του, να αποκτηθεί και να αλλάξει το επίπεδο της αμυντικής γραμμής των Θεσσαλονικέων.

Δείτε τον Παουλάο εν δράσει:

*με στοιχεία από onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected